آموزش طرز تهیه سوفله پنیری در فر

سوفله نوعی دسر یا پیش غذای سبک و خوشمزه است که با افزودن مواد به سفیده تخم مرغ سفت شده  در فر درست می‌شود. در نوع دسر شیرین آن، به سفیده تخم مرغ  شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده، سپس پخت می‌شود. سوفله را در همه نوع ظرف که قابل استفاده در فر آشپزخانه است می‌توان تهیه کرد ولی به صورت سنتی آن را در ظرف گرد چینی که کف صاف دارد به نام رامکین (Ramekins) تهیه و مستقیما سرو می‌کنند. در این مطلب طرز تهیه سوفله پنیری در فر را به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

دستور پخت سوفله پنیری در فر

مواد اولیه:

  • پنیر پیتزا: 150گرم
  • تخم مرغ: 5عدد
  • شیر: 2 لیوان
  • آرد: 50 گرم
  • كره: 50 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوفله پنیری در فر:

  • در ابتدای كار فر را روشن كنید تا برای پخت سوفله گرم شود. كره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز ذوب كنید. آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 3 مرتبه الك كنید تا هوا خورده و سبك شود. سپس آن را كم كم به كره اضافه كرده و مخلوط می كنیم تا به اصطلاح جمع شود. سپس شیر را اضافه كرده و مدام هم می زینم تا مواد مخلوط شوند. این كار را تا وقتی كه شیر جوش بیاید انجام می دهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمی داریم.
  • تخم مرغ را در ظرفی شكسته و زرده و سفیده های آن را جدا می كنیم و زرده را به مواد تابه اضافه كرده و مخلوط می كنیم. پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری كه اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار كمی انجام شود.
  • سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با هم‌زن بزنید تا خود را بگیرد، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید.
  • ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با فر توکار برقی داتیس مدل DF-693

نکته

  • .توجه داشته باشید که مدت زمان پخت سوفله بسته به نوع ظرفی است که از آن استفاده می کنید. هر چه ارتفاع ظرف کمتر باشد مدت زمان پخت کمتر است.
  • سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت می باشد. اگر روی سوفله برشته نشد می توانید برای ۱-۲ دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید.
  • در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف آن است.
  • سفیده تخم مرغ باعث پف کردن سوفله است که حتما بایستی بهم زده بشود تا به رنگ برف درآید و پس از اضافه کردن آن به مواد نباید هم زده بشود فقط تا حدی که مخلوط شود کافی است.
  • ظرف شما بایستی فضا برای پف کردن داشته باشد.
  • اضافه کردن مقدار بسیار کمی نمک به سفیده تخم مرغ هنگام زدن، باعث می‌شود سفیده بهتر پف کند .
  • برای جلوگیری از سر‌ریز شدن سوفله و پف یکنواخت آن، کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی را چرب کرده و به صورت نواری بلند‌تر از دیواره رامکین (ظرف مخصوص سوفله خوری) برش بزنید و دور دیواره ظرف قرار دهید و با نخ کتانی مخصوص آشپزی ببندید تا موادی که هنگام پخت بالا خواهد آمد از لبه ظرف سر‌ریز نشود و به کمک لبه کاغذ بالا بیاید.
  • در صورتی که تمایل ندارید، پف کند، وسط مایه سوفله یک کارد تیز فرو کنید، تا پف آن بخوابد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email