آموزش طرز تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه و لذیذ

آموزش طرز تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه و لذیذ

در این مطلب طرز تهیه سوفله سیب زمینی را آموزش خواهیم داد. سوفله ها از انواع مختلفی تشکیل شده اند. آنها از غذاهای بسیار خوشمزه ای هستند که بسیار سریع و راحت و در زمان کم آماده می شوند.

سوفله ها را می توان با مرغ و یا گوشت و یا سیب زمینی تهیه کرد. سوفله کلمه ای است که ریشه ای فرانسوی دارد. این غذا با مواد مختلف مثل گوشت مرغ – گوشت چرخ کرده – بادمجان و… تهیه می شود.

سوفله ها معمولا با سس بشامل سرو می شود. سس خوشمزه بشامل سسی سفید و مناسب برای لازانیا و سوفله و …ست.

دستور پخت سوفله سیب زمینی

بیشتر بخوانید: مزایای استفاده از اجاق گاز رومیزی

مواد لازم:

  • پیاز⇐ 1 عدد
  • نمک فلفل زردچوبه⇐ مقدار کافی
  • گوشت چرخ کرده⇐ 200 گرم
  • رب گوجه فرنگی⇐ 2 قاشق غذاخوری
  • سیر⇐ 1 حبه
  • فلفل دلمه⇐1 عدد
  • قارچ⇐ 5 عدد
  • کره⇐ 50 گرم
  • آرد⇐1 قاشق غذاخوری
  • شیر⇐1 لیوان
  • سیب زمینی⇐ 4 عدد
  • پنیر پیتزا ⇐ مقدار لازم
  • تخم مرغ ⇐1 عدد

طرز تهیه سوفله سیب زمینی:

در ادامه با آموزش طرز تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه و لذیذ به صورت مرحله ای با ما همراه باشید. 

مرحله اول:

ابتدا یک عدد پیاز متوسط را پوست کنده و با چاقو به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم. در داخل یک تابه کمی روغن می ریزیم وقتی روغن داغ شد، پیاز را به ماهی تابه اضافه می کنیم.  پیاز را تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.  بعد از سبک شدن پیازها کمی زرد چوبه به پیاز اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم.

مرحله دوم:

در این مرحله 200گرم گوشت چرخ کرده را درون تابه پیاز داغها می ریزیم. کمی با پیاز تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. سپس 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی برای خوشرنگ و خوش طعم شدن گوشت به آن اضافه می کنیم. رب را با گوشت و پیازها در روغن تفت می دهیم. نصف استکان آب نیز به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت با آب خوب بپزد. سپس نمک و فلفل و زرد چوبه و یک حبه سیر رنده شده را با گوشت مخلوط می کنیم. اجازه می دهیم آب گوشت کاملا از بین برود.

مرحله سوم:

در این مرحله فلفل دلمه ای و قارچها را به صورت ریز خرد و به قابلمه گوشت اضافه می کنیم تا با گوشت  تقریبا به مدت 5 دقیقه بپزند و تفت بخورند. سپس 1 عدد تخم مرغ را با همزن 5 دقیقه هم می زنیم تا حجم آن دو برابر شود و رنگ آن سفید شود. تخم مرغ را به قابلمه گوشت و فلفل و قارچ اضافه می کنیم و با حرکت دورانی خوب مخلوط می کنیم.

بیشتر بخوانید: مزایای استفاده از فر برقی

مرحله چهارم :

در این مرحله سس سوفله سیب زمینی را تهیه می کنیم. برای این کار ابتدا آرد را درون تابه ریخته و حرارت می دهیم. بدین ترتیب رنگ آرد کمی تغییر می کند و بوی خامی آن گرفته می شود.

مرحله پنجم:

سپس وقتی آرد تغییر رنگ داد کره ( در صورت تمایل روغن مایع) را به آرد اضافه  و با آرد مخلوط می کنیم .

مرحله ششم تهیه سس بشامل:

 یک لیوان شیر را به مخلوط آرد تفت داده  و کره اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا یکدست شود. نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی داخل سس می ریزیم. وقتی سس بشامل غلیظ شد زیر اجاق گاز را خاموش می کنیم.

مرحله هفتم:

در این مرحله 4 عدد سیب زمینی را می شوریم و پوست می کنیم . آنها را به صورت ورقه های تقریبا نازک می بریم. داخل یک تابه روغن مایع ریخته و تابه را روی شعله اجاق گاز می گذاریم. بعد سیب زمینی ها را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. ( می‌توانیم سیب زمینی را آب پز کنیم و با گوشت کوب آن را به صورت له و پوره در اوریم و در سوفله استفاده کنیم).

مرحله هشتم:

در این مرحله یک ظرف پیرکس و یا چینی انتخاب و ته آن را کمی چرب می کنیم تا سیب زمینی به ته ظرف نچسبد. یک لایه سیب زمینی ورقه شده( یا له شده) کف پیرکس می چینیم.  روی ان کمی پنیر پیتزا و روی آن، مخلوط گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای و تخم مرغ هم زده می ریزیم و با ته قاشق صاف می کنیم. سپس روی لایه گوشت ها، کمی سس بشامل به همراه پنیر پیتزا می ریزیم.

مرحله نهم تهیه سوفله سیب زمینی:

در نهایت  درب فر را که از 20 دقیقه قبل در حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم، باز می کنیم.  ظرف پیرکس را در طبقه وسط فر می گذاریم تا پنیر روی سوفله آب شود و مواد کاملا بپزد. پس از 15 الی 20 دقیقه ظرف را از فر در می آوریم. اکنون غذای ما آماده است آن را با سس قرمز و جعفری و زیتون و … تزیین می کنیم.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email