طرز تهیه سوفله بادمجان و قارچ

آموزش طرز تهیه سوفله بادمجان و قارچ خوشمزه و آسان

طرز تهیه سوفله بادمجان و قارچ بسیار راحت و آسان است. اگر شما هم به طعم بادمجان علاقه دارید میتوانید در علاوه بر کوکوی بادمجان و خوراک بادمجان، سوفله بادمجان  و قارچ را نیز تهیه کنید. به طور کلی  انواع سوفله ها از غذاهای پرطرفدار هستند. اما سوفله بادمجان و قارچ یکی از خوشمزه ترین آنها می باشد. این سوفله از غذاهایی است که برخی مهارت درست کردن آن را در فر و یا مابکروفر و حتی بدون فر و روی اجاق گاز را دارا می باشند. سوفله بادمجان و قارچ را می توان با گوشت و مرغ و یا بدون گوشت تهیه کرد. این غذا را برخی بدون سس سفید و به همراه قارچ آماده می کنند. در تهیه کردن آن برخی تنها از بادمجان و قارچ استفاده می کنند.

بعضی از افراد هم  در آن سیب زمینی و کدو هم بکار می برند. با همه اینها این سوفله در هر شرایطی طبخ شود خوشمزه خواهد بود. با ما همراه باشید.

دستور پخت سوفله بادمجان و قارچ خوشمزه و آسان

بیشتر بخوانید: انتخاب درجه مناسب فر برقی و مایکروفر

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ⇐ 500 گرم

بادمجان ⇐ 2 کیلو

پیاز درشت ⇐ یک عدد

رب گوجه فرنگی ⇐ 1 تا 2 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزای رنده ‌شده ⇐ 100 گرم

روغن مایع سرخ کردنی ⇐ به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه ⇐ به مقدار لازم

طرز تهیه سوفله بادمجان و قارچ : 

مرحله اول:

 اول از همه باید بادمجان‌ها را شسته و پوستش را جدا کنید. حالا آنها را حلقه حلقه کرده، کمی نمک روی آنها پاشیده و در سبدی کنار بگذارید. دلیل استفاده از نمک رفع تلخی بادمجان و کم مصرف کردن روغن است.

 تابه را روی اجاق گاز گذاشته ، کمی روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید. حالا بادمجان های سرخ شده را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید. 

مرحله دوم سوفله بادمجان و قارچ :

سپس قارچ ها را به صورت باریک از عرض خرد کرده وبا حرارت زیاد سرخ کنید . طوری که آب نیندازد و آنها را هم کنار بگذارید.

مرحله سوم:

در مرحله بعدی پیاز هایی را که پوست گرفته و شسته اید، روی گوشت رنده کنید. بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید. در این قسمت باید تابه ای را روی حرارت گاز  گذاشته، کمی روغن بریزید و گوشت و پیاز را سرخ کنید.

اگر دوست دارید به جای پیاز رنده شده از پیاز خرد شده استفاده کنید. ابتدا آن را با زردچوبه تفت داده و بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کنید. حالا آن دو را با هم سرخ کنید تا گوشت کمی بپزد.

مرحله چهارم تهیه سوفله :

در صورت تمایل میتوانید رب گوجه هم به آنها اضافه کنید. فر را باید از قبل روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر آماده کرده و بادمجان‌های حلقه‌حلقه و سرخ شده را کف ظرف بچینید.

در بخش بعدی روی بادمجان را با لایه‌ای از گوشت چرخ کرده و بعد قارچ بریزید. حالا سس سفید ( آموزش در زیر ) را روی گوشت چرخ کرده بریزید و روی آن پنیر پیتزا بریزید.

دوباره به همین ترتیب که گفتیم شروع به چیدن لایه‌های بعدی بکنید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا همه مواد تمام شود. فقط یادتان باشد لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد.

مرحله پنجم:

ظرف را در طبقه وسط فر بگذارید و 30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند. پس از آن باید حرارت بالای فر را روشن کرده و حدود 10 دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلایی‌ بشود.

اگر عجله دارید میتوانید از مایکروفر استفاده کنید. چون با آن زمان تان نصف می شود.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین فر توکار داتیس

مواد لازم برای تهیه سس سفید سوفله بادمجان و قارچ:

کره ⇐ 50 گرم

شیر⇐ یک لیوان

آرد سفید⇐ 2 قاشق سوپ‌خوری

خامه⇐ 2 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل⇐ به مقدار لازم

طرز تهیه سس سفید

برای تهیه سس سفید سوفله بادمجان باید کره را در یک قابلمه کوچک نچسب ریخته و روی حرارت کم اجاق آبش کنید.  مراقب باشید تا کره فقط آب شود و نسوزد. حالا  آرد را به آن افزوده و کمی تفت دهید.

در مرحله بعدی شیر را کم‌ کم به آن اضافه کرده و مرتب با چنگال هم بزنید. حالا خامه و نمک و فلفل را هم روی آن ریخته و مجددا هم بزنید تا سس تان غلیظ شود.

 

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email