ساندویچ گوشت فرانسوی

آموزش طرز تهیه ساندویچ گوشت فرانسوی در فر

ساندویچ گوشت فرانسوی ساندویچ داغی است که با گوشت گاو کباب شده، پنیر و نان باگت فرانسوی تهیه می شود و یک ساندویچ کامل و بی نظیر است. دانستن طرز تهیه ساندویچ‌های متنوع برای دو دسته از افراد بسیار مفید است. مادرانی که دوست دارند هر روز برای فرزندان خود تغذیه سالم و خانگی آماده کنند و کارمندانی که باید هر روز ناهار خود را سر کار ببرند. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ گوشت فرانسوی در فر را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با فر برقی داتیس مدل DF-683 Ultra

دستور پخت ساندویچ گوشت فرانسوی

مواد لازم:

  • گوشت گاو برش زده (کباب شده)
  • باگت فرانسوی ۱ عدد
  • سس مخصوص استیک
  • پنیر ۳ ورقه
  • سس مایونز ۱/۴ پیمانه
  • ترب کوهی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۱/۳  فنجان
  • سیر ۳ حبه 
  • نمک

طرز تهیه ساندویچ گوشت فرانسوی

  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
  • باگت را از وسط به دو قسمت برش دهید.
  • ۳ حبه سیر رنده شده را به ۱/۳  فنجان روغن زیتون اضافه کنید.
  • سطح داخلی نان را با مخلوط روغن زیتون و سیر چرب کنید.
  • 5 دقیقه نان را در فر قرار دهید این سبب بافت عالی و ایجاد رنگ قهوه ای در نان خواهد شد.
  • سس مایونز و ترب کوهی خرد شده را ترکیب کرده و روی هر دو طرف نان پخش کنید.
  • تکه های زیادی از لایه های برش زده شده از گوشت گاو کبابی را روی نان باگت فرانسوی قرار دهید.
  • کمی از مخلوط سیر و روغن زیتون را روی گوشت بزنید.
  • پنیر ورقه ای را روی قسمت بالایی نان قرار داده و روی گوشت کمی نمک بپاشید.
  • ساندویچ را سرهم کرده و در فر قرار دهید.
  • ساندویچ را در فر به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود قرار دهید.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

نکته

  • پنیر موزارلا، چدار سوئیسی و… ایده آل برای گوشت گاو کبابی است. تنوع در انتخاب پنیر همیشه بهترین گزینه خواهد بود.
  • گوشت گاو اغلب روی پنیر سوئیسی و پیاز کارامل یا سرخ شده قرار می گیرد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email