طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

آموزش طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

در این مطلب طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون رو که یک غذای بسیار آسان است را آموزش میدهیم.اسم اصلي اين غذا چيكن كوردن بلو آمريكايي است و بسیار سریع آماده میشود و غذایی است که اغلب بچه ها و کودکان به آن علاقه مند میشوند.این غذا هم بسیار خوشمزه است و هم با ظاهری شیک و زیبا، انتخابی عالی برای میهمانی هاست.

مواد لازم برای طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

  • فیله مرغ : 3 عدد
  • ژامبون : 3 ورقه
  • پنیر چدار : 3 ورقه
  • تخم مرغ :  یک عدد
  • پودر سوخاری : 2 پیمانه
  • روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • سیر : 2 حبه
  • پاپریکا : به مقدار لازم
  • کره ذوب شده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

  • مرحله اول

در طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون ابتدا فیله مرغ را با گوشت کوب بیفتکی کمی بکوبید تا سطح آن صاف و یکدست شود ولی مراقب باشید خیلی نازک نشود. اگر فیله ها خیلی زخیم هستند، می توانید با چاقو آنها را از وسط نصف کنید تا به دو ورقه نازک تر تبدیل شوند.

  • مرحله دوم

هر ورق فیله مرغ را دریک ظرف  قرار داده و روی آن را با کمک یک قلمو مقداری کره ذوب شده بمالید و سپس نمک و فلفل و پودر پاپریکا روی آن بپاشید.

  • مرحله سوم

یک ورق ژامبون روی فیله مرغ قرار داده و 2 ورق پنیر چدار روی ژامبون قرار دهید. سپس فیله را رول کرده و 2  عدد خلال دندان در داخل رول مرغ فرو کنید و رول را ببندید تا هنگام سرخ شدن باز نشود.

  • مرحله چهارم

در 3 کاسه جداگانه آرد سوخاری، تخم مرغ و آرد را بریزید. مقداری نمک و فلفل به آرد سوخاری و آرد اضافه کرده و هم بزنید. تخم مرغ ها را خوب بزنید.

  • مرحله پنجم

رول های مرغ را یکی یکی ابتدا در تخم مرغ زده شده بغلطانید. سپس در آرد بغلطانید تا همه رول خوب به آرد آغشته شود. مجددا رول را در تخم مرغ غلطانیده و در نهایت درون آرد سوخاری بغلطانید.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه گراتن سیب زمینی و پنیر

  • مرحله ششم

در یک قابلمه کوچک مقداری روغن سرخ کردنی بریزید به اندازه ای که رول ها بتوانند کاملا در روغن قرار گیرند. روغن را روی حرارت متوسط کاملا داغ کنید. اگر روغن خوب داغ نشده باشد، رولت ها روغن بیشتری را جذب خود می کنند. رول ها را یکی یکی درون روغن داغ قرار داده و گاهی به آرامی زیر و رو کنید تا همه اطراف آن به یک اندازه سرخ شود.

  • مرحله هفتم

رول سوخاری مرغ و ژامبون شما  آماده را روی کاغذ قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس در بشقاب سرو کرده و برش بزنید. به همراه سالاد و سس سرو کنید. 

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email