مواد لازم برای رنگینک خرما توپی

  • آرد  ⇐ ۲ لیوان
  • کره  ⇐ ۲۰۰ گرم
  • دارچین  ⇐  نصف قاشق چای‌خوری
  • پودرهل  ⇐  نصف قاشق چای‌خوری
  • مغز گردو  ⇐   به اندازه کافی
  • خرما  ⇐   نیم کیلو
  • پودر قند یا پودر پسته یا نارگیل برای تزیین

طرز تهیه رنگینک

برای تهیه رنگینک مجلسی ابتدا کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا ذوب شود. بعد آرد الک شده را به کره اضافه کنید. با قاشق چوبی و در حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا آرد به رنگ طلایی در بیاید.

البته می توان ابتدا آرد را در تابه تفت داد تا طلایی شود و بعد کره را اضافه کنیم که هر دو روش صحیح است. پس از طلایی شدن آرد پودر هل و پودر دارچین را بیفزایید. و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.  بعد از روی حرارت تابه را بردارید.

 سپس هسته خرما ها را بیرون آورده و پوستشان را هم بگیرید. بعد با مغز گردو و پودر قند در ظرفی بریزید.  مخلوط کره و آرد را که هنوز گرم است روی خرماها بریزید و با قاشق حسابی با هم ترکیب کنید. در حدی که له شوند.

بعد از اینکه سرد شد، به شکل گرد و توپ در بیاورید. داخل کنجد یا نارگیل یا پسته و یا پودر گل محمدی بغلتانید. رنگینک خرما توپی را ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود.