آموزش طرز تهیه دسر تیرامیسو با سه روش متفاوت همراه با نکات کلیدی

آموزش طرز تهیه دسر تیرامیسو با سه روش متفاوت همراه با نکات کلیدی

در این مطلب طرز تهیه دسر تیرامیسو را برای شما در نظر گرفته ایم. شما می توانید به راحتی با رعایت نکاتی یک تیرامیسو خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزان تان نوش جان کنید. تیرامیسو یکی از پر کالری ‌ترین دسرهایی است که اگر رژیم دارید یا باید بی خیال آن شوید یا رژیم تان را فراموش کنید. فرقی هم نمیکند تیرامیسوی شما خانگی باشد یا از بیرون آن را تهیه کرده‌اید. میزان انرژی هر وعده تیرامیسو برای هر نفر از این قرار است:

  • میزان کالری ⇐۱۳۳ کالری
  • میزان چربی ⇐۸.۳۰ گرم
  • پروتئین⇐ ۲ گرم
  • کربوهیدرات⇐ ۱۲.۶

روش های مختلف تهیه تیرامیسو ی خوشمزه

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین اجاق گاز داتیس

مواد اولیه 

  • قهوه ⇐ ۱۸۰ میلی لیتر
  • تخم مرغ ⇐  ۴ عدد
  • شکر⇐ نصف فنجان
  • پودر کاکائو⇐ به میزان لازم برای تزئین
  • شکلات رنده‌شده‌ی تیره ⇐ ۲۰۰ گرم
  • بیسکوئیت لیدی فینگر⇐ ۲۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه ⇐۴۰۰ گرم

طرز تهیه دسر تیرامیسو ساده

  • ۱۸۰ گرم قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود؛ قهوه‌ی شما می‌تواند با پودر قهوه‌ی فوری (نسکافه) درست شود یا بسته به طبع شما، قهوه فرانسه یا اسپرسو باشد.
  • سفیده و زرده‌ی تخم‌مرغ را جدا کنید.
  • سفیده‌ها را هم بزنید که کف کند و سپس آن را کنار بگذارید.
  • زرده‌ها را در ظرفی جداگانه با شکر هم بزنید که بافت فوم‌مانند پیدا کند.
  • پنیر ماسکارپونه را زرده‌ی تخم مرغ و شکر اضافه کنید و تا زمان یکنواخت شدن هم بزنید.
  • سفیده‌ی تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
  • یک لایه بیسکوئیت را با قهوه نم‌دار کنید و ان را کف ظرفی مستطیلی بچینید.
  • روی بیسکوئیت را با لایه ای از مایه‌ی ماسکارپونه و تخم مرغ بپوشانید و سپس شکلات را روی آن رنده کنید.
  • لایه‌ی بعدی بیسکوئیت را هم نمدار کنید و مرحله‌ی قبل را برای همین لایه هم تکرار کنید.
  • به‌تعداد دلخواه می‌توانید لایه‌ها را به‌همین روش اضافه کنید.
  • روی لایه‌ی آخر را با پودر کاکائو تزئین کنید.
  • دسر را دست‌کم برای مدت یک شب در یخچال نگه دارید که استراحت کند و جا بیفتد.

 طرز تهیه دسر تیرامیسو با کیک

برای طرز تهیه دسر تیرامیسو با کیک کافی است فقط کیک را جایگزین بیسکوئیت لیندی فینگر کنید. با تکرار همان مراحل قبل شما به همان مراحل را تکرار کنید. پس از گذشت یک روز شما یک دسر تیرامیسو با کیک خواهید داشت.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروفر داتیس

طرز تهیه دسر تیرامیسو بدون تخم مرغ

شما میتوانید دسر تیرامیسو را بدون استفاده از تخم مرغ هم تهیه کنید. برای طرز تهیه دسر تیرامیسو بدون تخم مرغ به این مواد اولیه نیاز دارید:

  • بیسکوئیت لیندی فینگر ⇐۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ⇐ ۵۰ گرم
  • پنیر خامه ای بدون نمک:⇐۵۰ گرم
  • پودر قند ⇐ ۳ قاشق چایخوری
  • وانیل ⇐ یک هشتم قاشق چایخوری
  • شکلات رنده شده ⇐ ۲۰۰ گرم

مراحل تهیه دسر تیرامیسو بدون تخم مرغ

  • قهوه را دم کنید و بگذارید سرد شود.
  • پودر قند و وانیل را مخلوط کنید.
  • خامه و پودر قند را مخلوط کنید. برای نیم ساعت آن را داخل فریزر بگذارید و سپس با هم زن مخلوط کنید.
  • پنیر خامه ای و پودر قند و وانیل را با هم زن مخلوط کنید و سپس خامه را به آن اضافه کنید.
  • بیسکوئیت ها را با قهوه نمدار کنید و کف ظرفی مستطیلی قرار دهید.
  • روی بیسکوئیت یک لایه خامه و پنیر مخلوط شده اضافه کنید و سپس شکلات رنده شده را روی آن بریزید.
  • یک لایه بیسکوئیت دیگر را نمدار کنید و مرحله‌ی قبلی را تکرار کنید.
  • روی لایه‌ی آخر را با پودر قهوه تزئین کنید.
  • اجازه دهید دست کم برای یک شب در یخچال بماند که جا بیفتد.

نکات مهم برای تهیه تیرامیسوی عالی

تیرامیسو یکی از دسرهای بسیار معروف ایتالیایی هاست. این دسر به همان اندازه در ایتالیا معروف است که قطّاب یزدی در ایران شهرت دارد.  در تهیه این دسر خوشمزه  باید نکته هایی را برای هرچه خوشمزه تر شدن آن  رعایت کنید:

۱. پنیری که در تهیه این دسر به کار می رود، باید از نوع خامه ای و بدون نمک باشد. در میان انواع پنیرها، بهترین انتخاب، پنیر ماسکارپونه است. استفاده از پنیر های خامه ای معمولی که طعم شوری دارد، طعم تیرامیسو را خراب خواهد کرد.

۲. نباید هر بیسکوئیتی را برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد. برخی از بیسکویت های طعم دار استفاده می کنند. در حالی که این دسر بیسکویت خاص خود را دارد که به نام «لیدی فینگر» معروف است. بیسکوئیتی شکری و با بافت اسفنجی. اگر این بیسکویت در دسترس نبود، می توان از کیک اسفنجی ساده نیز استفاده کرد.

۳. بهترین قهوه برای تهیه این دسر، قهوه اسپرسو است که باید کاملا تلخ و سیاه باشد. بهتر است از قهوه شکر دار، شیردار یا نسکافه ای برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد.

۴. غوطه ور کردن بیسکویت ها در قهوه به مدت طولانی اشتباه است. باید بیسکویت را به اندازه شمارش اعداد از یک تا ۵ در قهوه قرار داد و فورا خارج کرد.

۵. برای آنکه بوی زحم تخم مرغ گرفته شود، باید زرده و سفیده حتما جداگانه زده شوند.  ابتدا پنیر با زرده مخلوط و سپس زرده به سفیده زده شده افزوده شود. در این صورت کرمی نرم، سبک و پف دار به دست می آید که بویی نمی دهد. ریختن کمی وانیل در این مخلوط طعم بهتری به آن می دهد.

۶. ظرف مناسب سرو این دسر، ظرف شیشه ای است تا لایه های دسر در آن دیده شود. قابل مشاهده بودن طبقات دسر، لذت خوردن آن را چند برابر می کند.

آداب خوردن تیرامیسو

 خوردن تیرامیسو آدابی دارد.  باید قاشق را در عمقی ترین قسمت فرو برد و سپس تکه ای از آن را کند و بالا آورد. در این صورت، وقتی قاشقی از آن را در دهان می گذارید، بهترین طعم را حس خواهید کرد. اگر ابتدا لایه های فوقانی را میل کنید و بعد لایه های زیرین خورده شوند، چندان درست نیست. این کار نشان از این دارد که با آداب خوردن این دسر آشنایی ندارید و تیرامیسوخور واقعی نیستید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email