طرز تهیه طرز تهیه خورش گیلانی ترش شامی

آموزش طرز تهیه خورش گیلانی ترش شامی

در این مطب طرز تهیه خورش گیلانی ترش شامی را آموزش میدهیم.این غذا یک خورش خوش عطر گیلانی است که با شامی های گوشتی که داخل سس گوجه مزه دار میشوند درست شده و فوق العاده لذیذ و خوش مزه است. شامی های گوشت با لپه یا آرد نخودچی و یا ساده درست میشوند .

مواد لازم برای تهیه خورش گیلانی ترش شامی

  •  گرم گوشت چرخ کرده : 200 گرم
  •  سیب زمینی : 1عدد
  • گوجه فرنگی : 2عدد
  • پیاز :  1عدد 
  •  پیاز داغ : 1 قاشق غذاخوری
  •  رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • نعنا و جعفری : 2 قاشق غذا خوری
  • آبغوره : به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه : میزان لازم

طرز تهیه خورش گیلانی ترش شامی

مرحله اول

در طرز تهیه خورش گیلانی ترش شامی ابتدا باید شامی ها را آماده کنیم برای اینکارابتدا یک عدد پیازی که آماده کرده بودیم را رنده میکنیم و سپس آب اضافیش را هم میگیرم. بعد گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و نصف سبزی های معطری که داشتیم را به پیاز اضافه میکنیم.

مرحله دوم

سپس موادی که آماده کردیم  را خوب با هم ورز میدهیم تا خوب منسجم شوند .و بعد کم کم از مواد برمیداریم و گرد و مسطحشان میکنیم و داخل ماهیتابه ای که به میزان کافی روغن دارد و روی اجاق گاز داتیس داغ هم شده هر دو طرفشان رو سرخ میکنیم . به شکلی که نه خیلی سرخ شود و نه خیلی خام باشد.

مرحله سوم

هنگامی که شامی ها تقریبا سرخ شدند دو عدد گوجه ای را که از قبل آماده کرده بودیم را به صورت چهارتکه خرد میکنیم . و کمی نمک هم به گوجه ها اضافه میکنیم سپس داخل ماهیتابه میگذاریم تا آنها هم سرخ شوند. البته استفاده از گوجه در این خورش اختیاری است ولی اگر استفاده کنید باعث میشود غذا خوش طعم تر شود.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

مرحله چهارم

حالا شامی و گوجه را از ماهیتابه در میاوریم و بعد پیاز داغ، رب، نمک، فلفل و زرچوبه رو داخل همان روغن میریزیم.رب را تفت میدهیم تا سرخ شود و بعد مابقی سبزی های معطر را اضافه میکینم و فقط  خیلی کم تفتشان میدهیم.سپس حدود یک و نیم لیوان آب به موادمان اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا سسی که درست کردیم جوش بیاید .

مرحله پنجم

در این مرحله از طرز تهیه خورش گیلانی ترش شامی, شامی ها رو به سس اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا حدود نیم ساعت با سس بپزند تا شامی هم مغز پخت شوند و هم مزه سس رو بگیرند.وقتی سس کمی غلیظ شد بر طبق سلیقه خودمان و میزان ترشی که دوست داریم آبغوره را بهش اضافه میکینم.در نهایت وقتی خورش جا افتاد گوجه های سرخ شده را هم اضافه میکنیم تا با سس داغ شوند.

مرحله ششم

در آخرین مرحله از طرز تهیه خورش گیلانی ترش شامی در صورت تمایل با سیب زمینی سرخ شده تزیینش کنید که بهتون پیشنهاد میکنم از سیب زمینی سرخکرده استفاده کنید.خورش شما آماده است .

نوش جان

 

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email