طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی که یک غذای سنتی و خوشمزه اصفهانی است بسیار اسان است و در اصل آن را با گوشت گردن گوسفند درست میکنند اما شما بسته به سلیقه، می‌توانید آن را با مرغ جایگزین کنید. این غذا که ظاهرا شبیه به حلیم است را معمولا به عنوان پیش‌غذا و یا حتی به دلیل شیرین بودن آن به عنوان دسر سرو می‌کنند.

مواد لازم برای در طرز تهیه خورش ماست اصفهان

گوشت گردن بی استخوان : ۲۵۰ گرم

پیاز : یک عدد

شکر : نصف لیوان

بادام : به مقدار کم

زعفران : یک قاشق غذاخوری

ماست (ترجیحا پرچرب) : سه پیمانه

زرده تخم مرغ : یک عدد

گردو : سه عدد

گلاب : یک قاشق غذا خوری

نمک و زرد چوبه :  به میزان لازم

‌طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

مرحله اول

در طرز تهیه خورش ماست اصفهانی از گوشت گردن استفاده میکنند ولی کاملا سلیقه ای است.

گوشت گردن را با پیاز و زرد‌چوبه در قابلمه‌ای بریزید و کمی تفت دهید سپس چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت اجاق گاز داتیس قرار دهید تا به خوبی پخته شده و گوشت نرم شود.

مرحله دوم

در طرز تهیه خورش ماست اصفهانی گوشت را باید به خوبی بکوبید تا جایی که کاملا کش بیاید. و در ظرفی دیگر تخم مرغ را با شکر و ماست هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند. این مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید وصبورباشید تا وقتی که جوش بیاید.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه رولت گوشت مجلسی و خوشمزه در فر

مرحله سوم

در مرحله آخر خورش ماست اصفهانی گوشت را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.نمک، گردو، گلاب، بادام و زعفران را به خورش ماست اصفهانی اضافه کنید، آن را روی حرارت قرار دهید تا خوب جا بیفتد. خورش را در ظرف ریخته و مدتی در یخچال بگذارید و پس از آنکه خنک شد به دلخواه با مغز بادام و پسته تزئین کرده و سرو کنید.

نکات

  • در صورتیکه از گوشت با استخوان استفاده کرده‌اید در این مرحله باید آن را از طرف خارج کرده و با دقت استخوان‌ها را جدا کنید.
  • توجه داسته باشید که این خورش حتما سرد سرو شود.

نوش جان

 

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email