طرز تهیه خورش قارچ

آموزش طرز تهیه خورش قارچ

در این مطلب طرز تهیه خورش قارچ را آموزش میدهیم .خورش قارچ  یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از خورش های جدید و نوین محسوب می شود. این خورش خوشمزه را می توانید به عنون یک خورش مجلسی جایگزین خورش های تکراری در مجالس و مهمانی ها کنید.این خورش خوشمزه را میتوانید با گوشت و یا بدون گوشت طبخ کنید.طرز پخت این غذا هم آسان و هم سریع است.

مواد لازم در طرز تهیه خورش قارچ

  • پیاز:1 عدد
  • نمک فلفل زردچوبه : مقدار کافی
  • روغن مایع : مقدار کافی
  • زعفران دم کرده : مقدار کافی
  • آرد : 1 قاشق غذاخوری
  • شیر : 1 لیوان
  • کره : 50 گرم
  • قارچ : 400 گرم
  • سینه مرغ : 400 گرم
  • آبلیمو : مقدار کافی
  • رب گوجه فرنگی : 1قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه خورش قارچ

  • مرحله اول

در طرز تهیه خورش قارچ ابتدا و برای شروع یک عدد پیاز را با اب می شوریم و پوست پیاز و  سر و ته پیاز را  جدا می کنیم. سپس پیاز را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم. داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم وروی شعله اجاق گاز داتیس میگذاریم و هنگامی که روغن خوب داغ شد پیازهای نگینی را در روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک و کم حجم شود. سپس کمی زردچوبه نیز به پیاز در حال تفت دادن اضافه می کنیم تا بوی زردچوبه بلند شود.

  • مرحله دوم

در این مرحله 400 گرم سینه مرغ را با آب خوب می شوریم و آن را آبکش می کنیم و وقتی آب مرغ ها رفت  با چاقو سینه مرغ را ریز و خرد می کنیم.سپس سینه مرغ خرد شده را در تابه با پیازها تفت می دهیم تا رنگ گوشت  مرغ تغییر کند.

  • مرحله سوم

سپس در ادامه در این مرحله  برای پختن مرغ، نصف استکان اب را همراه نمک و فلفل  به مقدار کافی به مرغ خرد شده و تفت داده در مرحله قبل اضافه می کنیم و زیر شعله گاز را کم می کنیم و اجازه می دهیم مرغ بپزد و نرم شود.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه پیتزا استیک

  • مرحله چهارم

 در این مرحله 400 گرم قارچ را با اب می شوریم  و ان را ابکش می کنیم و وقتی اب قارچ ریخته شد، با چاقو ان را به صورت ورقه ای برش می زنیم و قارچ را همراه با ابلیمو مخلوط می کنیم (ابلیمو کمک می کند تا قارچ سیاه نشود و رنگ ان روشن باقی بماند). سپس در یک تابه روغن مایع ریخته و تابه را روی حرارت می گذاریم و وقتی روغن داغ شد قارچ را در تابه تفت می دهیم تا اب قارچ خشک شود.

  • مرحله پنجم

 در این مرحله قارچ تفت داده در مرحله قبل  را به تابه مرغ خرد شده اضافه می کنیم و با ان مخلوط می کنیم.بعد از آنیک سس برای این خورش تهیه می کنیم و برای این منظور داخل یک قابلمه 50 گرم کره را می ریزیم و ان را روی حرارت می گذاریم تا کره اب شود و سپس 1 قاشق غذاخوری ارد را به کره اضافه می کنیم و ارد را با کره مخلوط می کنیم.سپس 1 لیوان شیر را به تابه اضافه می کنیم و مواد را مرتب هم می زنیم تا یکدست شود و گلوله نشود. نمک و فلفل را  به مقدار کافی به سس  تهیه شده اضافه می کنیم تا مزه دار شود. 

  • مرحله ششم

سپس در ادامه در این مرحله مقداری زعفران دم کرده و 1 قاشق رب گوجه فرنگی به سس مرحله قبل اضافه می کنیم و هم می زنیم و سپس ان را از روی حرارت بر می داریم.سپس در ادامه سس تهیه شده در مرحله قبل را روی مرغ و قارچ  داخل تابه می ریزیم و با انها مخلوط می کنیم. اکنون خورش قارچ ما آماده است.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email