طرز تهیه خورش ریواس

آموزش طرز تهیه خورش ریواس

در این مطلب طرز تهیه خورش ریواس را آموزش میدهیم.ریواس مانند کرفس در غذاهای ایرانی به صورت خام و پخته در سالاد و خورش کاربرد دارد، اما به دو صورت کلی همراه با لپه و رب و پیاز و صورت دیگر همراه با گوشت قرمه و سبزی نعناع و جعفری نیز پخته می شود. علاوه بر این از ریواس برای تهیه ریواس پلو، شربت، مربا، ترشی، تارت، کیک، دسر، کمپوت، مارمالاد، تهیه نوشیدنی‌ها و … استفاده می شود.این خورش به صورت متداول با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوسفند و گوساله است طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند گوشت مرغ و گوشت بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش را می توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید.

مواد لازم در طرز تهیه خورش ریواس با گوشت

  • ریواس :یک کیلوگرم
  • گوشت بدون استخوان :نیم کیلو گرم
  • پیاز :2 عدد
  • کره : 20 گرم 
  • آبغوره : به مقدار لازم
  • شکر:2 تا 3قاشق سوپ خوری
  •  نمک و فلفل:به میزان لازم
  • نعنا تازه:150 گرم
  • جعفری تازه :250 گرم

طرز تهیه خورش ریواس با گوشت

  • مرحله اول

در طرز تهیه خورش ریواس ابتدا ریواس ها را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کنید و به تکه های مساوی خرد کنید.

  • مرحله دوم

سپس پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدهید، بعد گوشت خرد کرده را به پیاز اضافه کنید تفت بدهید و بعد مقداری آب روی آن بریزید زمانی که آب جوش آمد زیر آن را کم کنید تا گوشت ها با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.

  • مرحله سوم

جعفری و نعنا را خرد کنید (اگر نعنا تازه نداشتید می توانید از مقداری نعنا خشک استفاده کنید) و در مقداری روغن بر روی شعله کم اجاق گاز داتیس تفت دهید تا نرم شوند و به گوشت پخته شده اضافه کنید و بگذارید با هم کمی بجوشند. 

  • مرحله چهارم

پس از سی دقیقه ریواس های خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه نمایید. پانزده دقیقه دیگر اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.

نکته : اگر دوست داشتید به جای آبغوره میتوانید شکر اضافه کنید

مواد لازم در طرز تهیه خورش ریواس با لپه

  • ریواس :یک و نیم کیلوگرم
  • گوشت بدون استخوان :نیم کیلو گرم
  • پیاز :2 عدد
  • زعفران : نصف قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • لپه : 200 گرم
  •  نمک و فلفل:به میزان لازم

طرز تهیه خورش ریواس با لپه

  • مرحله اول

در طرز تهیه خورش ریواس با لپه کافی است مانند دستور بالا عمل کنید فقط بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم لپه اضافه کنید. ابتدا لپه را دو ساعت بگذارید خیس بخورد تا نفخش برطرف شود.

  • مرحله دوم

پس از اینکه گوشت خورشتی را اضافه کردید و تفت دادید لپه را آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود سپس به قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه لپه را تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس آب را اضافه کنید تا بپزند.

  • مرحله سوم

بعد از اینکه پخت پودر زعفران آبکرده و رب گوجه را به آن اضافه كنید. در آخر ریواس را افزوده، بعد از گذشت 30 دقیقه نوش ‌جان كنید.امیدوارم این طرز تهیه خورش ریواس را دوست داشته باشید.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email