آموزش طرز تهیه خورشت مسمای بادمجان رژیمی و خوشمزه

آموزش طرز تهیه خورشت مسمای بادمجان رژیمی و خوشمزه

در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه خورشت مسمای بادمجان آشنا کنیم. طرز تهیه خورشت مسمای بادمجان ساده است. شما با رعایت نکات ریزی به راحتی می توانید این خورشت خوشمزه شمالی را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

اگر اضافه وزن دارید، این دستور پخت بسیار رژیمی و در عین حال خوشمزه می باشد. در این دستور پخت، بادمجان ها و گوجه لازم نیست در روغن سرخ شوند. البته می‌توانید بادمجان‌ها را در سینی فر بچینید و با مقدار بسیار کم روغن به صورت تنوری درآورید. به این ترتیب مقدار انرژی‌ای که از خوردن این غذا دریافت می‌کنید، به حداقل خواهد رسید. با ما همراه باشید تا با بهترین دستور تهیه یک خورشت مسمای بادمجان خوشمزه و رژیمی آشنا شوید.

دستور پخت خورشت مسمای بادمجان

بیشتر بخوانید: مزایای استفاده از فر برقی

مواد لازم:

بادمجان قلمی⇐ به تعداد دلخواه

گوشت خورشتی⇐ به میزان لازم

گوجه فرنگی⇐ ۲ عدد

رب گوجه فرنگی⇐ ۲ قاشق غذاخوری

پیاز⇐ ۲ عدد

آب غوره⇐ نصف استکان

غوره⇐ نصف استکان

زعفران دم کرده⇐ به میزان لازم

نمک، زردچوبه و فلفل⇐ به مقدار دلخواه

طرز تهیه خورشت مسمای بادمجان:

ابتدا باید پیاز سرخ شده تهیه کنید. برای اینکار پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا سرخ شود. سپس گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. بعد از تفت دادن گوشت، رب گوجه، ادویه‌ها و نمک را اضافه و باز کمی تفت دهید تا رب رنگ باز کند.

سپس مقداری آب بریزید و بعد از جوش آمدن حرارت اجاق گاز را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت بپزد. (در آخر به اندازه دو لیوان آب گوشت مانده باشد).

در این مرحله  تابه مناسبی را انتخاب کرده گوشت‌ها را کف تابه بچینید. سپس بادمجان‌ها، غوره، آبغوره و‌ باقیمانده آب گوشت را داخل تابه ریخته شعله اجاق را زیاد کنید تا آب خورشت جوش بیاید.

وقتی آب جوشید، نیمی از زعفران دم کرده را روی خورشت بریزید و درب ماهیتابه را ببندید. حرارت اجاق را روی شعله ملایم تنظیم کرده تا خورشت جا بیفتد.

در انتها گوجه‌ها را در مقدار کمی روغن سرخ کنید تا نرم شوند. بعد گوجه‌ها را روی بادمجان‌ها بچینید.  باقی زعفران را روی خورشت بریزید و درب تابه را دوباره ببندید. حرارت گاز را کمی بالا برده تا داخل تابه بخار کند و خورشت جا بیفتد.

بیشتر بخوانید: مقایسه مایکروفر، فر برقی، توستر و مایکروویو و سولاردام

نکات مهم:

  • برای انتخاب بادمجان، بادمجان هایی رو انتخاب کنید که رنگ پوستشان تیره تر و همچنین یک اندازه باشند. اندازه بادمجان ها نباید خیلی بزرگ و یا خیلی کوچک ..اگر کلاهک سر بادمجان کشیده تر باشد اطمینان برای شیرین بودن بادمجان بیشتر هست.
  • چاشنی خورش بادمجان یا مسما بادمجان غوره و آبغوره است.  بنا بر ذائقه شما می تواند  بیشتر باشد تا مزه ترشی آن را بیشتر احساس کنید. می توانید به جای آبغوره از رب غوره هم استفاده کنید. 
  • در این غذا با احتیاط بیشتری باید نمک استفاده کنید. زیرا معمولاً خود آبغوره حاوی مقداری نمک هست.
  • استفاده از گوشت گوسفند این غذا رو بسیار لذیذ تر می کند. مخصوصاً اگر از قسمت هایی مثل ماهیچه یا گردن استفاده گردد. هرچند این غذای خوش مزه  را با گوشت مرغ هم  تهیه می کنند .

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email