آموزش طرز تهیه حلوا هویج

دراین مطلب طرز تهیه حلوا هویج را آموزش میدهیم. بیشتر مناطق ایران حلوای هویج را به شیوه خاص آن منطقه تهیه می کنند مثلا حلوا هویج با آرد برنج، حلوا هویج بدون آرد، حلوای هویج با شیره و … ولی حلوا هویج ارومیه بسیار معروف است که در مناسبت های مختلف مذهبی و غیر مذهبی آن را سرو می کنند. در ارومیه این حلوا را بدون آرد و با شیره انگور(دوشاب) و مغز گردو تهیه می کنند.ین حلوا را می توانیم به عنوان یک شیرینی خوشمزه و سنتی در مجالس و مناسبت های مذهبی مختلف به عنوان حلوای نذری سرو کنیم که حلوا هویج با نان تارت و حلوا هویج رولتی، حلوا در کپسول حلوایی رایج ترین شکل سرو حلوا  هویج مجلسی است و طرفدار بسیار دارد.

مواد لازم در طرز تهیه حلوا هویج

  • هویج پخته : نیم کیلو
  • آرد برنج : ٢ پیمانه
  • روغن : یک ونصف پیمانه
  • شکر: یک ونصف پیمانه
  • آب : ٢ پیمانه
  • کره : ١٠٠ گرم
  • گلاب : نصف پیمانه
  • زعفران  : ١/۴ پیمانه

 

طرز تهیه حلوا هویج

  • مرحله اول

در طرز تهیه حلوا هویج ابتدا هویج را از قبل میپزیم. آب و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و میگذاریم روی حرارت تا کاملا حل شوند. سپس گلاب و زعفران را بهش اضافه میکنیم و کنارمیگذاریم. 

  • مرحله دوم

آرد برنج را در ظرفی روی حرارت متوسط اجاق گاز داتیس میگذاریم تا برشته شود. تغییر رنگ آرد برنج خیلی محسوس نیست و نباید انتظار داشته باشید مثل آٰرد گندم تیره شود. فقط در حد پنج دقیقه که عطر آرد  برنج در بیاید کافی است سپس کره و روغن را هم اضافه میکنیم و بازهم تفت میدهیم تا کاملا برشته شود.

  • مرحله سوم

هویج ها را که از قبل پخته بودیم پوره و یا رنده میکنیم و به آرد برنج در حال تفت خوردن اضافه میکنیم و مجددا به تفت دادن ادامه میدهیم.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه قابلی پلو یا کابلی پلو

  • مرحله چهارم

بعد از اینکه مواد کمی تفت داده شدند , شهد را که از قبل آماده کرده بودیم اضافه میکنیم. امکان دارد ابتدا به نظربرسد که شهد برای مواد  زیاد است ولی با هم زدن کاملا حلوا حجم گرفته و سفت میشود. بعد از اضافه کردن شهد در حالی که حلوا روی حرارت است , حلوا را تا جایی تفت میدهیم که کاملا خودش را بگیرد.

  • مرحله آخر

حلوا هویج شما آماده است میتوانید آنرا با مغز بادام و یا مغز پسته تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکات در طرز تهیه حلوا هویج

  • به دلیل چسبناک بودن این حلوا در هنگام فرم دادن باید از مقداری روغن استفاده کنید.
  • اگر داغی حلوا کمتر شود میزان چسبناکی آن هم  کمتر میشود و راحت تر فرم میگیرد.
  • شما میتوانید از تفاله هویج در هنگام آب گرفتن به جای پختن و پوره کردن هویج استفاده کنید.
  • در حلوای هویج شیر را میتوانید به جای آب جایگزین کنید.
  •  پوره هویج آماده شده را داخل تابه بریزید و برروی حرارت تفت دهید تا مقداری از آب آن تبخیر شود.
  • در حلوای هویج هر چه هویج بیشتر باشد حلوا خوشمزه تر خواهد شد.
  • برای درست کردن حلوا هیچ وقت هویج را رنده نکنید چون درحلوا کاملا مشخص میشود.
  • رنگ آرد در هنگام تفت دادن نباید تغییری کند.
  • حلوای هویج را می توانید درمحیط که خیلی گرم نباشد چندین ساعت نگهداری کنید.
  • برای نگهداری طولانی مدت حلوا باید آن را در جای خنک و یا در یخچال نگهداری کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email