طرز تهیه حلوا عربی

آموزش طرز تهیه حلوا عربی

در این مطلب طرز تهیه حلوا عربی را آموزش میدهیم.حلوا در واقع یک کلمه عربی به معنای شیرین می باشد. با اینکه اصلیت دسر حلوا به کشورهای عربی برمی گردد. اما این دسر خوشمزه با روش های متنوعی در سرتاسر دنیا گسترش یافته است.حلوای عربی یکی از انواع حلوا های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که جود شیر خشک طعم آن را بسیار خوشمزه می کند.اهالی خاورمیانه مثل ایرانی‌ها علاقه زیادی به شیرینی‌جات سنتی و خانگی مثل انواع حلوا دارند. اهالی خاورمیانه حلوا را در مراسم عروسی و عزا و در ماه‌های رمضان و محرم درست می‌کنند و بیش از صد نوع دستور طبخ حلوا وجود دارد. نحوه تهیه این حلوا بسیار ساده و راحت است فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم در طرز تهیه حلوا عربی

  • آرد سفید : ۱٫۵ پیمانه
  • شیر خشک : یک پیمانه
  • پودر نشاسته گل : ½ پیمانه
  • روغن مایع : حدود یک پیمانه
  • شکر : ۱٫۵ پیمانه
  • آب : دو پیمانه
  • گلاب : ¼ پیمانه
  • پودر هل : ¼ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا عربی

  • مرحله اول

در طرز تهیه حلوا عربی ابتدا آب را به همراه شکر، زعفران دم کرده، هل و گلاب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم اجاق گاز داتیس قرار می دهیم تا آب جوش بیاید و شکر به طور کامل حل شود. پس از اینکه شکر حل شد و آب جوش آمد قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

  • مرحله دوم

در مرحله بعدی طرز تهیه حلوا عربی آرد را الک می کنیم سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم. آرد را به صورت متداوم حدود ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا بوی خامی آن گرفته شود و سپس نشاسته گل و شیرخشک را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

  • مرحله سوم

پس از چند دقیقه تفت دادن مخلوط آرد را کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد، سپس مخلوط آرد تفت داده شده را یک مرتبه الک می کنیم و داخل تابه می ریزیم. حالا آرد را مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کم کم روغن را اضافه می کنیم.

بیشتربخوانید : آموزش طرز تهیه کیک کرامبل سیب

  • مرحله چهارم

برای خوشمزه تر شدن حلوا می توانید روغن را با مقدار دلخواه کره مخلوط کنید. تا زمانی که حلوا به رنگ دلخواه برسد روغن اضافه می کنیم ، سپس شربت را اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا حلوا مثل خمیر جمع شود

  • مرحله پنجم

پس از اضافه کردن شربت باید حلوای حالت خمیری پیدا کند و به راحتی از ظرف جدا شود. پس از اینکه حلوا اماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه مواد دلخواه تزیین می کنیم. این حلوا را تا خنک نشده است، نباید زیاد دستکاری کرد چون روغن پس می دهد.

نکاتی در طرز تهیه حلوا عربی

در طرز تهیه حلوا عربی به یک نکته در مورد علت کشدار شدن حلوا توجه داشته باشید. اگر حلوایتان کشدار می‌شود به خاطر این است که گلوتن موجود در آردتان زیاد است. راه‌حل این مشکل این است که مقدار کمی آرد یا پودر نشاسته را به آردتان اضافه کنید. یادتان باشد آرد نانوایی از نوع آرد سبوس گرفته است و حلوای شما را سفت و کشدار می‌کند.

نوش جان

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email