جوجه کباب مدیترانه ای

آموزش طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای

ایرانی ها در کباب کردن مرغ مهارت زیادی دارند، گاهی استفاده از روش های دیگر برای تنوع جالب خواهد بود. جوجه کباب مدیترانه ای نوعی از کباب است که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. پیاز، سبزیجات و تکه های مرغ ترکیبی دلچسب و خوشمزه از کباب را بوجود می آورند. در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای به همراه سس ارده خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: معرفی جدیدترین مایکروویو داتیس

دستور پخت جوجه کباب مدیترانه ای:

مواد لازم برای طعم دار کردن جوجه کباب مدیترانه ای:

  • پاپریکا: دو قاشق چای خوری 
  • آویشن خشک: یک قاشق چای خوری 
  • جوز آسیاب شده: یک قاشق چای خوری 
  • هل سبز آسیاب شده: یک چهارم قاشق چای خوری 
  • نمک و فلفل: به اندازه دلخواه
  • سینه مرغ بی استخوان (مکعبی خرد شده): 4 یا 5 عدد
  • پیاز سفید: یک عدد 
  • روغن زیتون: یک دوم فنجان 
  • سیر له شده: 15 حبه
  • لیمو ترش بزرگ: 3 عدد 
  • فلفل دلمه ای سبز و قرمز: یک عدد 
  • پیاز قرمز: یک عدد 

مواد لازم برای سس ارده:

  • ارده: یک دوم فنجان 
  • آب: یک سوم فنجان
  • سرکه سفید: یک و نیم قاشق غذا خوری 
  • پودر سیر: یک دوم قاشق چای خوری 
  • فلفل قرمز: یک دوم یا یک قاشق چای خوری 
  • نمک و فلفل سیاه: به دلخواه

طرز تهیه جوجه کباب مدیترانه ای: 

  • در یک ظرف کوچک، پاپریکا، آویشن، جوز، هل، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط کنید. سپس مرغ خرد شده را در ظرفی بریزید و آن را به خوبی و به طور کامل با مخلوط ادویه ها آغشته کنید.
  • حالا مرغ را در این ظرف عمیق در پیاز و روغن زیتون بخوابانید. سیر له شده، آب لیمو ها را نیز به این ظرف اضافه کنید. این ظرف را به صورت در پوشیده به مدت 2 تا 4 ساعت یا حد اکثر یک شب در یخچال نگه دارید تا به خوبی طعم دار شود.
  • کمی قبل از پخت جوجه ها را به سیخ بکشید و به صورت یک در میان از فلفل دلمه ای پیاز قرمز  بین تکه های مرغ استفاده کنید.
  • حالا سمت گریل تابه را روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار دهید تا کاملا داغ شود، سپس سیخ چوبی کباب ها را داخل تابه قرار دهید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا کباب ها پخته شوند. می توانید این جوجه ها را روی آتش یا گریل کبابی کنید. 
  • برای تهیه سس ارده، فلفل قرمز، آب و ارده را در یک ظرف ابتدا به خوبی مخلوط کنید، تا بافت نرمی پیدا کند. سپس سرکه را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید آب بیشتری اضافه کنید. در نهایت سیر، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید.

بیشتر بخوانید: آشنایی با اجاق گاز استیل داتیس مدل DS-534 

نکته:

  • بهتر است که تکه های مرغ یک اندازه باشند.
  • اگر از پیاز رنده شده استفاده کنید هنگام کباب شدن، پیازها دور گوشت می سوزد به همین دلیل می توانید از آب پیاز استفاده کنید. همچنین آب پیاز، گوشت را تردتر می کند.
  • از فیله استفاده نکنید چون زود می پزد و خشک می شود. سینه را از وسط نصف کنید تا نازک شود یا تکه تکه خرد کنید.
  • سیخ‌های چوبی را به مدت 30 دقیقه درآب بگذارید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email