طرز تهیه جوجه کباب در فر

آموزش طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه در فر

تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی است که روی منقل تهیه می‌شوند. از طرف دیگر امروزه اثبات شده است که مصرف گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز برای سلامتی مفیدتر است، از اینرو در این مطلب طرز تهیه یک جوجه کباب خوشمزه در فر را شرح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه مرغ بریان در فر

امروزه اکثر افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش است. حتی برای میهمانی‌ها نیز می‌توان جوجه کباب را به شیوه‌ای که ذکر خواهد شد در فر طبخ کنید و با غذایی لذیذ از میهمانان خود پذیرایی کنید.

دستور تهیه جوجه کباب در فر

مواد لازم:

جوجه ——————— 1 عدد

پیاز  ————————  1 عدد

روغن زیتون————— 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو  ———————  2 قاشق سوپخوری

زعفران دم شده  —— 1 الی 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل————  به میزان لازم

نکته: بهترین وزن برای انتخاب جوجه‌ی کبابی بین ۷۵۰ گرم تا یک کیلوگرم است. این مقدار برای تهیه جوبه کباب در فر برای دو نفر کافی خواهد بود.

طرز تهیه جوجه کباب در فر:

  1. ابتدا باید جوجه را تکه تکه کنید. برای این منظور اول پوست آن را بگیرید و بال‌ها را جدا کنید به طوری که مقداری از گوشت جوجه به آن متصل باشد. سپس سینه را از طرف استخوان جدا نمایید. در ادامه ران‌ها از استخوان پشت جدا کرده و ماهیچه را نیز از آن جدا کنید. سپس به قطعات دلخواه خرد نمایید.
  2. اکنون باید سس جوجه کباب را آماده کنید. برای این منظور پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و آبلیمو، فلفل، زعفران دم شده و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. جوجه را داخل سس قرار دهید و چنگ بزنید تا تمام تکه‌های جوجه به سس آغشته شوند، درب ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۲ ساعت به آن استراحت دهید.
  3. اکنون باید جوجه‌ها را به سیخ بزنید. برای این منظور از سیخ‌های کوچک استفاده کنید که در فر اجاق گاز جا بگیرند.
  4. برای به سیخ زدن جوجه باید توجه کنید که تکه‌های بال، ران و سینه مرغ را جداگانه به سیخ بزنید، زیرا مدت طبخ هر کدام متفاوت است و اگر در کنار یکدیگر باشند، باعث می‌شود بعضی از تکه‌ها نپخته و بعضی بسوزند.
  5. اکنون سیخ‌ها را داخل یک سینی فر نچسب بچینید، البته باید کف سینی فر را چرب کرده باشید.
  6. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی حاوی جوجه‌ها را در آخرین پنجره بگذارید.
  7. در طول زمان پخت گاهی سیخ‌ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف جوجه‌ها به یک اندازه پخته شوند.
  8. زمانی که کباب‌ها مقداری برشته شدند باید حرارت فر را به ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۸۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و صبر کنید که کباب‌ها مغز پخت شوند، اما دقت کنید که نسوزند.

به طور کلی زمان پخت کباب به این شیوه حدود ۴۵ دقیقه الی یک ساعت است. البته اگر شما ترجیح می‌دهید کباب خشک باشد، بسته به سلیقه خودتان مدت بیشتری آن را در فر قرار دهید. جوجه کباب در فر آماده شده است و مانند سایر جوجه کباب‌ها می‌توانید آن را همراه با برنج یا نان میل کنید. در صورت تمایل چند سیخ گوجه را نیز آماده کنید و در آخر کار در فر قرار دهید. گوجه‌ها را جداگانه در فر بگذارید، زیرا هم مدت طبخ کمتری دارند و هم اگر در کنار کباب باشند آب گوجه پیش از تبخیر باعث تغییر مزه کباب می‌شود.

چند نکته:

  • حتما توجه داشته باشید که در طول زمان پخت گاهی سیخ‌ها را پشت و رو کنید.
  • زمانی که کباب‌ها برشته شدند و قصد داشتید حرارت فر را کاهش دهید، مقداری نمک نیز به جوجه‌ها بزنید. اگر از ابتدا به گوشت نمک بزنید باعث سفت شدن آن خواهد شد.

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره پخت و پز با فر

در این طرز تهیه جوجه کباب، طعم جوجه کباب در فر تفاوت قابل ملاحظه‌ای با نوع سنتی آن ندارد و اگر به خوبی سس آن را درست کنید، حتی متوجه این تغییر مزه نیز نخواهید شد. برای تزیین دور ظرفی که کباب را در آن سرو می‌کنید، می‌توانید از ترشی کلم، زیتون حلقه شده و جعفری استفاده کنید.

داتیس یکی از شرکت های تولید کننده فعال فر توکار و لوازم آشپزخانه در ایران است. برای دیدن محصولات ست و هم خانواده ی داتیس ما به شما پیشنهاد می کنیم که از نمایشگاه اینترنتی محصولات داتیس که شامل انواع مختلف فرهای برقی، فر برقی گازی، مایکروویو و اجاق گاز، هود و سینک داتیس است؛ دیدن فرمایید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email