آموزش طرز تهیه ته چین بوقلمون مجلسی و آسان

آموزش طرز تهیه ته چین بوقلمون مجلسی و آسان

یکی از خوشمزه ترین ته چین های ایرانی، ته چین بوقلمون می باشد که می توانید با سینه یا ران بوقلمون تهیه کنید. در این روزهای کرونایی که نیاز بیشتری به تقویت سیستم ایمنی داریم، استفاده از گوشت بوقلمون بسیار توصیه می گردد. گوشت بوقلمون را می توانید جایگزین گوشت در منزل نیز کنید. به خصوص برای کسانی که کلسترول بالا دارند.  زیرا چربی بسیار کمی دارد که معادل ۱ گرم چربی در ۳۰ گرم گوشت است.  برای بهبود کم خوابی در افراد نیز مفید است. در این مطلب با یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین ته چین ها یعنی ته چین گوشت بوقلمون آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید تا با یکی از غذاهای مناسب بیماران کرونایی نیز می باشد، آشنا شوید.

دستور پخت ته چین بوقلمون مجلسی و آسان

بیشتر بخوانید: بهترین ویژگی های آون توستر داتیس

مواد لازم برای ته چین بوقلمون

بوقلمون⇐ به مقدار لازم
برنج ⇐۲ پیمانه
پیاز⇐ ۱ عدد
ماست⇐ ۱ پیمانه
تخم مرغ ⇐۲ عدد
روغن ۳ ق غذا خوری
چوب دارچین ⇐۱ عدد
زعفران ⇐ به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه⇐ به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین بوقلمون:

مرحله اول : مرینت کردن بوقلمون

ابتدا بوقلمون را به تکه های کوچک تر خرد کنید. داخل ظرف ریخته پیاز را خلالی کرده و با مقداری نمک و فلفل سیاه و زعفران تکه های مرغ را خوب ماساژ دهید. سپس برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله دوم سرخ کردن بوقلمون و پخت گوشت

پس از مزه دار شدن بوقلمون، آن را به همراه پیاز های خلالی شده داخل قابلمه ریخته و با روغن کمی با حرارت متوسط اجاق گاز سرخ می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ۱ لیوان آب به همر اه چوب دارچین اضافه کرده و زمان بدهید تا در حرارت کم گوشت پخته شود. زمان پختن گوشت بوقلمون همانند گوشت قرمز است. وقتی گوشت کاملا پخت آن را از قابلمه خارج کرده و به صورت دلخواه ریش ریش می کنیم.

مرحله سوم : آماده سازی مواد ته چین

داخل کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شو.  سپس ماست و روغن و زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. مواد را کنار گذاشته تا برنج را حاضر کنیم.

مرحله چهارم : پخت ته چین

برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت گاز بگذارید و کمی زودتر از همیشه آبکش کنید. برنج را در مخلوط تخم مرغ و ماست ریخته و مخلوط کرده کف قابلمه یا قالب خود را روغن ریخته و چرب کنید. نصف برنج را ریخته و با کفگیر خوب منسجم کنید. گوشت بوقلمون را روی برنج ریخته و کمی با کفگیر فشار می دهیم سپس مابقی برنج را ریخته و خوب منسجم کنید. ته چین بوقلمون را بمدت ۶۰ دقیقه دم بگذارید. در پایان پخت کره ای که با حرارت کم ذوب کرده اید را اضافه کنید و در دیس برگردانید.  روی آن را با زرشک و انواع خلال ها تزئین کنید. نوش جان

بیشتر بخوانید: راهنمای پخت و پز با فر

طرز تهیه ته چین در فر:

برای پخت ته چین در فر ابتدا فر آشپزخانه تان را گرم کنید. مواد ته چین را در قالب بریزید.  سپس روی قالب را فویل زده و چند سوراخ ایجاد کنید. بعد بمدت ۱ ساعت در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.  در انتهای پخت فویل را بردارید و برای چند دقیقه گریل را روشن کنید.

نکته های مهم: 

حتما از ماست چکیده استفاده کنید. در صورت عدم دسترسی می توانید ماست معمولی را روی پارچه حریر ریخته و اجازه دهید بمدت چند دقیقه آب ماست از آن خارج شود. به همین راحتی ماست چکیده تان را تهیه کنید.

اگر زمان کافی برای پخت بوقلمون نداشتید می توانید از زودپز استفاده کنید.

از زرده تخم مرغ بجای تخم مرغ کامل نیز می توانید استفاده کنید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email