در این مطلب به آموزش طرز تهیه تاس کباب خواهیم پرداخت. تاس کباب خوراکی است که از ترکیب سبزیجات و گوشت مرغ یا گوسفند تهیه می شود. یکی از غذاهای بسیار مقوی که چه با مرغ آماده شود و چه با گوشت، یکی از بهترین گزینه های کسانی است که قصد طبخ یک غذای نانی را دارند. تاس کباب جذاب ترین غذاهای ایرانی است که کار کسانی که از یکنواختی غذاهای سفرهشان خستهاند را راه میاندازد. حتی با حذف مرغ یا گوشت هم این غذا باب طبع همه می باشد.
دستور پخت تاس کباب مقوی و خوشمزه
این غذای ساده طرز تهیه بسیار آسانی دارد. همچنین با وجود مواد اولیه ارزان قیمت، طعم متفاوت و خوشمزه ای را تجربه خواهید کرد. این خوراک برای آن دسته از افرادی که از غذاهای برنجی فراری هستند بسیار مناسب است. زیرا تاس کباب خوراکی است که با نان سرو میشود و در آن خبری از برنج نیست.
بیشتر بخوانید:قیمت اجاق گاز های مختلف(اجاق گاز داتیس و…) چگونه تعیین می شود؟
پیشنمایش در زبانهٔ تازه(در یک برگهٔ جدید باز میشود)
مواد لازم:
سینه مرغ ⇐ یک عدد
سیب زمینی ⇐ یک عدد
پیاز ⇐ یک عدد
هویج ⇐ یک عدد
بادمجان ⇐ دو عدد
کدو سبز ⇐ دو عدد
پیازچه ⇐ سه عدد
گوجه فرنگی ⇐ پنج عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا ⇐ به مقدار لازم
طرز تهیه تاس کباب:
مرحله اول:
ابتدا بادمجانها را پوست کنده، به شکل دایره ای برش میدهیم، به آنها نمک اضافه میکنیم تا تلخی آن گرفته شود. پس از آن کدوها و سیب زمینیها را نیز به شکل دایره ای برش میدهیم و کنار میگذاریم.
مرحله دوم:
یک عدد پیاز را به صورت ریز و مکعبی خرد میکنیم و به ماهیتابه اضافه میکنیم آن با حرارت متوسط گاز سرخ میکنیم تا سبک شود. حالا کمی زردچوبه به پیاز اضافه میکنیم و پس از آن که کمی تفت داده شد کمی از پیاز را برای مراحل بعدی کنار می گذاریم.
در این مرحله سیب زمینیها را به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و چند دقیقه سیب زمینی را با پیاز تفت میدهیم.
مرحله سوم:
در این مرحله یک ماهیتابه مجزا بر میداریم. کمی روغن کنجد به آن اضافه میکنیم و سینه مرغ را که به شکل مکبعی شکل برش داده ایم را در روغن روی شعلع متوسط سرخ میکنیم.
بیشتر بخوانید: اجاق گاز رومیزی داتیس خوبه؟
مرحله چهارم:
پس از سرخ شدن مرغها، آن را به مواد اضافه میکنیم و پس از تفت کوتاهی کدو و بادمجان و هویج خرد شده را نیز به مواد اضافه میکنیم. در این مرحله پاپریکا، نمک و فلفل و پیازچه خرد شده را هم به مواد اضافه میکنیم. شعله گاز را کم میکنیم و با گذاشتن در قابلمه اجازه میدهیم مواد با هم خوب سرخ شوند.
مرحله پنجم:
همه گوجههایی که کنار گذاشته بودیم را رنده میکنیم. آب اضافی گوجه را دور میریزیم و به همراه پیاز سرخ شده ای که از مرحله اول آشپز کنار گذاشته بودیم گوجه را سرخ میکنیم. حالا کمی رب گوجه فرنگی به مواد اضافه میکنیم و در آخر آب لیموی تازه هم به سس اضافه میکنیم. حالا این سس خوش رنگ و بو را به مواد اصلی اضافه میکنیم و مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم.
مرحله ششم:
پس از مخلوط شدن تمام مواد با هم، یک لیوان آب جوش را به تاس کباب مرغ اضافه میکنیم. اجازه میدهیم خوراک ما تا 40 دقیقه با حرارت ملایم اجاق گاز بپزد. به همین راحتی تاس کباب خوشمزه مرغ ما آماده شد.
نکات کلیدی برای آماده کردن تاس کباب
اگر شما اهل رژیم هستید میتوانید تمام مواد را آب پز کنید و تمام مراحل سرخ کردنی را نادیده بگیرید. در این روش ابتدا پیاز بعد سیب زمینی و بعد هویج و بعد از آن کدو و بادمجان و در اخر گوجه را در قابلمه تا بچینید.
برای خوش طعم کردن تاس کباب مرغ میتوانید در مرحله سرخ کردن مرغ ها کمی فلفل دلمه هم به مواد اضافه کنید.
اگر گوجههای شما رنگ و طعم کافی دارند نیازی به اضافه کردن رب ندارید.
اگر شما دوست دارید از این غذا به عنوان خورشت استفاده کنید، میتوانید در 20 دقیقه پایانی مرحله پخت، کمی لیمو عمانی نیز به غذا اضافه کنید.
دوست داران غذای رژیمی و سالم میتوانند از کرفس و کلم بروکلی هم استفاده کنند و میزان سیب زمینی غذا را به دلخواه کمتر کنند.