آموزش طرز تهیه تارت حلوا ی مجلسی و خوشمزه

حلوا یکی از دسرهای سنتی خوشمزه ایرانی است که به روش ها مختلف سرو می شود. یکی از بهترین، به صرفه ترین و شیک ترین روش های سرو حلوا، ریختن آن در نان تارت است. برخی تصور می کنند که استفاده از نان تارت مختص تارت و شیرینی است. در صورتی که می توان از تارت استفاده های زیادی کرد. تارت ها در اشکال و طعم های متنوعی تولید می شوند.

در این مطلب می آموزید که چگونه تارت حلوا تهیه کنید. در واقع باید بدانید چگونه و با چه قلقی می توان نان تارت را با حلوا پر کرد.  مهمترین نکته در طرز تهیه تارت حلوا این است که  حلوا باید غلظت مناسب برای فرم گرفتن داخل نان تارت را داشته باشد. اگر حلوا بیش از حد شل باشد، با ماسوره فرم نمی گیرد و ظاهر قشنگی داخل نان تارت ندارد. در ادامه طرز تهیه مناسب ترین حلوا مخصوص ریختن و فرم دادن در نان تارت را آموزش می دهیم. تا انتهای مطلب با ما همراه باشد.

دستور تهیه تارت حلوا ی خوشمزه و مجلسی

بیشتر بخوانید: آشنایی با فر برقی داتیس مدل DF-695

مواد لازم:

    • شکر 2 پیمانه
    • آب 2 و 1/2 پیمانه
    • زعفران 1 قاشق چایخوری
    • گلاب 2 قاشق غذاخوری
    • روغن 1/2 پیمانه
    • کره 50 گرم
    • آرد 2 پیمانه
    • تارت آماده 20 عدد

مراحل تهیه تارت حلوا:

مرحله اول:

 برای درست کردن حلوا ابتدا شربت آن را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ریخته و آن را روی حرارت اجاق قرار دهید تا به جوش آید. سپس زعفران ساییده شده و گلاب را به آن اضافه کنید و پس از ۱ دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید.

مرحله دوم:

روغن را به همراه کره داخل قابلمه روی شعله  بریزید و اجازه دهید تا گرم شوند. سپس آرد را کم کم داخل آن ها الک کرده و مدام تفت دهید تا رنگ آن تیره شود.

مرحله سوم:

آرد تفت داده شده را از روی حرارت گاز بردارید و کمی شکر و هل ساییده شده به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم:

شربت حلوا را که از قبل آماده کرده اید داخل حلوا بریزید و آن را خوب هم بزنید. حلوا را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا زمانی که حلوا به دیواره های قابلمه نچسبد و منسجم شود.

مرحله پنجم:

با تکان دادن قابلمه، اجازه دهید حلوا روغن بیندازد و براق شود.

مرحله ششم:

زیر حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید حلوا خنک شود.

مرحله هفتم تهیه تارت حلوا:

نان های تارت آماده در شکل مورد نظرتان را آماده بچینید.

مرحله هشتم:

حلوا را داخل قیف که ماسوره ی مورد نظر خود را به آن وصل کرده اید (مثلا ماسوره ی شکوفه) بریزید.

مرحله نهم:

قیف را در دست بگیرید و با کف دست آرام به آن فشار وارد کرده و حلوا را با حرکت دست داخل نان تارت بریزید.

مرحله دهم:

روی تارت حلوا را با مروارید خوراکی، پودر نارگیل، مغز پسته یا هر خوراکی دیگری که مایل هستید تزیین کرده، آن ها را داخل سینی بچینید و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: مزایای اجاق گاز رومیزی چیست؟

نکات کلیدی تارت حلوا:

⊗ روغن جامد یا مارگارین رو اصلا جایگزین کره نکنید چون طعم حلوا کاملا تغییر می کند.

⊗ حلوا هنگام تفت دادن مدام باید هم زده شود در غیر این صورت ممکن است بسوزد.

⊗ پیش از پر کردن نان تارت با حلوا، اجازه دهید حلوا کمی سرد شود تا نان را نرم نکند و به خوبی فرم بگیرد.

⊗ تیره با روشن بودن حلوا به سلیقه ی شما بستگی دارد. به همان نسبت می توانید آرد را کمتر یا بیشتر تفت دهید.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email