طرز تهیه بورک پنیری صبحانه بسیار راحت است. این بورک را می توان در کمترین زمان و حداقل مواد اولیه نیز تهیه کرد. بورک پنیری صبحانه را می توان به همراه چایی سرو کرد و از صبحانه ای خوشمزه لذت برد.
این صبحانه به ویژه برای کودکانی که بد غذا هستند یا تمایل به خوردن صبحانه ندارند، مناسب است. زیرا به لطف وجود جعفری و پنیر این بورک بوی مطبوعی دارد و اشتهای هر فردی را بر می انگیزد. البته مواد میانی بورک میتواند شامل هر چیزی باشد. اما برای وعده صبحانه پنیر و جعفری یا پنیر و گوجه گزینههای مناسبتری خواهند بود. انواع دیگری از این غذا مانند بورک مرغ و بورک گوشت برای پیش غذا یا غذای اصلی مناسب ترهستند.
طرز تهیه بورک پنیری صبحانه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای مقابله با کرونا
مواد لازم
- خمیر یوفکا⇐ به تعداد لازم
- پنیر خامه ای⇐ ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ⇐یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ⇐۲ عدد
- شیر⇐ یک سوم لیوان
- روغن⇐ یک سوم لیوان
- کنجد سفید⇐ به میزان لازم
مراحل طرز تهیه بورک پنیری صبحانه
مرحله اول
در مرحله اول پنیر را با پشت قاشق کاملا له کنید. سپس جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
مرحله دوم
اکنون شیر، یک تخم مرغ و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله سوم
خمیر یوفکا را باز کنید. مقداری از مخلوط شیر و تخم مرغ را روی یک طرف آن پخش کنید تا کاملا به مواد آغشته شود. به این روش خمیر کمی نرم میشود و رول کردن آن راحتتر خواهد بود. ( نکته مهم در آماده کردن خمیر یوفکا وجود دارد. همانطور که می دانید خمیر یوفکا بسیار نازک است. این خمیر به راحتی پاره میشود. برای جلوگیری از پاره شدن خمیر، دو عدد از آن را روی یکدیگر قرار دهید و استفاده کنید. اگر از خمیر یوفکا مستطیلی استفاده میکنید، آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. )
مرحله چهارم
بعد مقداری از مخلوط پنیر و جعفری را در سمتی از خمیر یوفکا که به شیر و تخم مرغ آغشته شده، قرار دهید.
ابتدا دو طرف خمیر را روی مواد تا بزنید و سپس به آرامی مانند لقمههای نان و پنیر رول کنید.
مرحله پنجم
اکنون یک عدد تخم مرغ دیگر را که داشتیم در ظرفی بشکنید و بهم بزنید تا یکدست شود. مقداری از تخم مرغ را روی بورکها بزنید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
مرحله ششم
کف یک سینی فر را با مقدار کمی روغن چرب کنید و بورکها را داخل آن بچینید.
مرحله هفتم طرز تهیه بورک پنیری صبحانه
سپس آنها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. فر آشپزخانه تان را از چند دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
بورک پنیری شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی برای مقابله با کرونا
نکات مهم
میتوانید به جای جعفری از گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
بورک پنیری را میتوانید روی اجاق گاز با حرارت ملایم سرخ کنید. اما توصیه می شود برای این که از غذاهای کم چرب تر استفاده کنید، بورک پنیری صبحانه را در فر تهیه نمایید.
به جای روغن از کره ذوب شده نیز می توانید استفاده کنید.
تهیه خمیر یوفکا برای درست کردن بورک علاوه بر سخت بودن، به زمان زیادی نیز نیاز دارد. از اینرو بهتر است از خمیر یوفکا آماده استفاده کنید. بستههای خمیر یوفکا به صورت منجمد به فروش میرسند. برای استفاده از این خمیر، حدود یک الی دو ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید. سپس به مقداری که نیاز دارید خمیر کنار بگذارید و مابقی را در کیسه فریزر قرار داده و در فریزر نگهداری کنید.
برای مواد میانی میتوانید از قارچ سرخ شده، فلفل دلمه ای، گوشت سرخ شده یا مرغ پخته و …، نیز استفاده کنید البته دیگر این بورک پنیری صبحانه نخواهد بود.