طرز تهیه آلبالو پلو

آموزش طرز تهیه آلبا لوپلو شیرازی

در این مطلب طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی رو آموزش میدهیم.آلبالو پلو یکی از غذاهای رسمی ما ایرانی‌ها است که بسیار خوشمزه، خوش طعم و رنگ و مقوی است.با این که این غذا بیشتر در فصل تابستان مورد استقبال قرار می‌گیرد که فصل آلبالو است و کسی که طرز تهیه آلبالو پلو را بلد باشد هیچ تعللی در کار نمی‌کند اما می‌توانید در فصل تابستان که آلبالو تهیه کردید آن را در فریزر قرار دهید و آن‌ها را فریز کنید و هر موقع که هوس کردید این غذای لذیذ را بپزید و از آن لذت ببرید.اما آلبالو پلو شیرازی که با گوشت چرخ کرده و یا گوشت قلقلی تهیه میشود.

مواد لازم در طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی

  • آلبالو: ۷۰۰ گرم

  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

  • پیاز: یک عدد متوسط

  • شکر: ۲۵۰ گرم (وابسته به سلیقه خودتان که غذا را ملس دوست دارید یا شیرین)

  • برنج: ۴ پیمانه

  • زعفران دم کرده: به میزان لازم

  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

  • خلال پسته و بادام: به میزان لازم

  • روغن مایع: به میزان لازم

 

طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی

  • مرحله اول

در طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی ابتدا چهار پیمانه برنج را پاک کنید سپس بشویید و بگذارید پنج الی شش ساعت به خوبی خیس بخورند.سپس آلبالوها را در یک قابلمه ریخته و شکر را لابه‌لای آن‌ها بریزید.به طوری که انگار میخواهید مربا درست کنید.

  • مرحله دوم

قابلمه آلبالو و شکر را روی شعله ملایم گاز داتیس بگذارید و بعد از به جوش آمدن اجازه دهید آلبالوها به مدت نیم ساعت با شکر بجوشند. بعد از این مدت آلبالوها را آبکش کنید و آب آلبالو را در یک شیشه تمیز بریزید.از این آب غلیظ و خوشمزه آن می‌توانید به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید.

  • مرحله سوم

در یک قابلمه ابتدا مقداری آب را جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. در این فاصله گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و نمک و فلفل سیاه خوب ورز دهید و به صورت گوشت قلقلی‌های کوچک به اندازه یک گردو درآورید.گوشت قلقلی های خوشمزه  را در روغن داغ سرخ کنید.

بیشتر بخوانید : آموزش طرز تهیه خورش به

  • مرحله چهارم

در این فاصله برنج را آبکش کنید. در قابلمه‌ای که می‌خواهید برنج را دم کنید مقداری روغن کف قابلمه بریزید و کف آن را با نان یا حلقه‌های سیب زمینی بپوشانید. می‌توانید روی نان یا سیب‌ زمینی مقداری کنجد بپاشید تا هم ظاهر زیباتر و خوشمزه تر شود.

  • مرحله پنجم

حالا به صورت لایه لایه برنج و آلبالو و گوشت قلقلی در قابلمه بریزید، لایه آخر باید برنج باشد. می‌توانید در صورت تمایل گوشت را لای برنج دم نکنید و بعد از پایان پخت آلبالو پلوشیرازی، گوشت‌های قلقلی را روی برنج سرو کنید.

  • مرحله ششم

هنگامی که تمام مواد را در قابلمه لایه لایه ریختید پلو را به مدت نیم ساعت دم بگذارید. بعد از دم کشیدن پلو کمی از برنج روی آن را بردارید، با زعفران ترکیب کنید و روی آلبالو پلو برنج زعفرانی بریزید. آلبالو پلوشیرازی شما آماده است میتوانید آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

نکات در طرز تهیه آلبالو پلو شیرازی

  • آلبالو پلو جزو پلو و چلو میباشد.
  •  توجه داشته باشید قبل از پخت هسته های آلبالو را جدا کنید.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
  • آلبالو پلو را می توانید در وعده نهار, شام  سرو کنید .

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email