آموزش جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر برقی و گازی

آموزش جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر برقی و گازی

 جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر یکی از چالش هایی است که اکثر افرادی که تمایل دارند مرغ را در فر تهیه کنند، با آن رو به رو می شوند.  پخت و پز با فر یکی از سالم ترین روش ها می باشد، اما قلق هایی دارد که اگر آنها را بدانید به راحتی می توانید غذاهای خوشمزه و سالم را در فر تهیه کنید. ضمنا باید بدانید مزایای فر برقی نسبت به فر گازی بسیار بیشتر است. زیرا  در  دیگر نه از ضررهای ناشی از سوخت فسیلی خبری است و نه از مصرف بیش از اندازه انرژی. در هر صورت روش هایی که در ادامه  برای جلو گیری از خشک شدن شدن مرغ در فر پیشنهاد می شود برای هر دو فر کارایی دارد. با ما همراه باشید.

جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر:

بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع فر آشپزخانه ( فر تو کار، فر برقی و…)

 با پوست پختن مرغ در فر

اولین توصیه ی ما این است که  برای اینکه مرغ درون فر در هنگام پخت سفت نشود، باید مرغ را با پوست آن بپزید و در هنگام خوردن، پوست آن را جدا کنید. اگر مرغ بدون پوست درون فر قرار گیرد کاملاً خشک می شود و خوردن آن هیچ لذتی ندارد. بنابراین به همان صورت قبلی ولی با پوست مرغ را بپزید.

خشک کردن مرغ

ولی اگر از آن دسته هستید که پوست ترد شده مرغ را هم دوست دارید حتما بعد از شستشو، مرغ تان را خشک کنید. اتفاقا ترد شدن پوست مرغ بریان نشانی از آن است که مرغ به‌درستی بریان شده است. بدین منظور لازم است که قبل از بریان کردن مرغ در فر آن را با حوله‌ای با دقت خشک کنید. زیرا رطوبت باعث ایجاد بخار می‌شود.  هر چه بخار بیشتر باشد، گوشت مرغ خشک‌تر خواهد شد و پوست آن حالت تردی پیدا نخواهد کرد. بنابراین توصیه ما به شما این است که مرغ را پیش از پخت، حتما خشک کنید در غیر این صورت پوست مرغ حالت نرم و مرطوب پیدا می کند که طبیعتا خیلی خوشایند نیست. 

استفاده از سیخ جوجه گردان

توصیه بعدی ما این است که سعی کنید از سیخ گردان مرغ فرتان استفاده کنید. در این حالت گردش هوای گرم به صورت یکنواخت تری به همه جای مرغ می رسد. البته در فر های برقی جدید خیال تان از این بابت راحت تر خواهد بود.  زیرا فرهای برقی به فن کانوکشن مجهز شده اند.

بیشتر بخوانید: دانستنی های فر برقی چه می باشد؟

بستن پای مرغ با فویل

برای اینکه پاهای مرغ در هر دو فر به حرارت نزدیک تر از خود مرغ است، توصیه می کنند که آن را با فویل بپوشانید و فقط یک ربع آخر آن را بر دارید. اینکار نیز از خشک شدن پای مرغ  جلوگیری می کند. بخصوص در فر های گازی  ممکن است گاهی به سیاه شدن و سوختگی نیز بیانجامد.

از طرفی بهتر است پاهای مرغ را در هر دو فر با کمک نخ دندان محکم ببندید تا هنگام پخت از هم باز نشود.

دمای مناسب برای جلوگیری از خشک شدن مرغ در فر

برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، دمای فر اهمیت به سزایی دارد. نقش یک فر با دمای مناسب را برای طرز تهیه مرغ بریان لذیذ نباید دست کم گرفته شود. توجه داشته باشید که فر از قبل کاملا داغ باشد و حرارت را ابتدا روی زیاد تنظیم کنید تا مرغ جمع شود و بعد حرارت را روی متوسط تنظیم کنید تا مرغ کاملا مغز پخت شود. بنابراین برای داشتن مرغی با پوست ترد و گوشت پخته شده، لازم است که آن را در فری که از قبل داغ  شده، با دمای 200 بین 2  الی 3 ساعت قرار دهید. معمولاً بعد از سه ساعت این مرغ برشته میشود ولی اگر مرغ پخته بود اما برشته نشده بود بهتر است چند دقیقه (بسته به حرارت فر شما)  حرارت بالای فر را روشن کنید تا مرغ بریان برشته شود.

به مرغ استراحت بدهید

اما نکته پایانی، بلافاصله پس از درآوردن مرغ از فر برای برش دادن و خوردن آن عجله نکنید. دیدن یک مرغ برشته وسوسه‌انگیز است ولی دست نگه داشته و تکه تکه‌اش نکنید، زیرا حداقل ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا مرغ به اصطلاح استراحت کرده و به بهترین طمع برسد! همچنین پس از این مرحله؛ گوشتی با رطوبت مناسب و نرم خواهید داشت.

نکته مهم در مورد دمای فر ها:

به طور کلی فرها چه برقی و چه گازی درجه حرارت‌های یکسانی دارند. اما برخی از آنها با واحد اندازه گیری فارنهایت درجه بندی شده‌اند و برخی با واحد اندازه گیری سانتی گراد. درجه حرارت فرها معمولا تفاوت‌هایی با استاندارد دارد. بهترین فر،‌ فری است که کمترین تفاوت را داشته باشد.

برای اطلاع از جدیدترین محصولات داتیس از نمایشگاه داتیس دیدن نمائید

به اشتراک گذاری مطلب

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email