Logo
English
۰۲ بهمن ۱۳۹۴

همه چیز درباره بخارپز

دسته بندی : مطالب / نظافت و خانه داری

همه چیز درباره بخارپز
یکی از روش ‌های مفید پخت غذا بخار پز کردن است که بیشتر در مورد سبزیجات به کار برده می ‌شود؛ البته سبزیجاتی که کنار غذا مورد استفاده قرار می‌ گیرند بهتر است به شیوه ی بخارپز طبخ شوند تا ویتامین ‌های‌ شان حفظ شود.

می توانید یک آبکش فلزی روی قابلمه قرار دهید و قابلمه را پر از آب کرده و سبزیجات را داخل آبکش بریزید و به این ترتیب یک بخارپز ساده ساخته اید.

البته طراحان و تولیدکنندگان لوازم خانگی ، کار شما را راحت کرده اند و بخارپز های زیبایی با طرح های مختلف تولید نموده اند. در این مقاله ld می توانید راهنمای خرید بخارپز را مطالعه نمائید.

بخارپز چیست؟
بخارپز یکی از بهترین وسایل پخت و پز برای تهیه غذایی سالم و مقوی است که باعث می شود در هنگام پخت مواد غذایی و بخصوص سبزیجات که لطیف تر هستند، ویتامین ها ومواد مغذی آنها حفظ شود.. هنگام خرید بخارپز ، به ظرفیت و ویژگی های آن دقت و راهنمای خرید پخارپز را مشاهده کنید.

برای خانواده هایی که مایلند غذای خود را به صورت رژیمی و یا با حفظ حداکثر طعم و ارزش مواد غذایی آماده نمایند، دستگاه بخارپز یکی از بهترین گزینه ها است.

steemo-262x300

انواع بخار پز
امروزه انواع بخارپز در بازار وجود دارد.بخارپزها سایزهای متفاوتی دارند که که انتخاب آن ها کاملاٌ به تعداد اعضای خانواده شما، مقدار مواد غذایی قابل طبخ و تنوع موادی که می خواهید آن ها را بپزید بستگی دارد. بخار پز ها در طرح های یک طبقه -دو طبقه و بیشتر طراحی می شوند.

مثلاٌ اگر دوست دارید در کنار غذای اصلی خود انواع سبزیجات را نیز طبخ نمایید، دستگاه بخارپزی را انتخاب کنید که ظرفیت بیشتر یا ترجیحاٌ برای مخلوط نشدن مواد گوناگون، طبقات مجزای بیشتری داشته باشد.

بعلاوه اگر بخارپز دارای ورودی جداگانه برای اضافه کردن آب در هر زمان دلخواه باشد، کارآیی دستگاه بیشتر می شود. دکمه خاموش کن اتوماتیک هم مورد دیگری است که برای راحتی هرچه بیشتر شما بهتر است بخارپز به آن مجهز باشد.

برنامه های پخت بخار پز شامل پخت انواع سبزیجات، گوشت، مرغ، ماهی و غذاهای دریایی، برنج، تخم مرغ و گرم نگه داشتن غذا می باشد. بخار پز های دارای ظرف ۱٫۲ لیتری پخت برنج و سوپ برای یک خانواده ایرانی مناسب است. بخارپز مجهز به بخاردهی سریع و قدرتمند و سیستم عطر دهی با خاصیت خوشمزه نمودن غذاها و همچنین سیستم قطع کن خودکار می باشد که از اتفاقات احتمالی پیشگیری می کند .

برخی از سبدهای بخارپز ها دارای جا تخم مرغی برای بخار پز کردن تخم مرغ نیز می باشند. در هنگام تهیه سوپ ها، سینی جمع شدن شیرابه، مواد غذایی سرریز شده را در خود جمع می کند.

بخار پز کردن غذا

این سینی قابل جابه جایی است و در صورت ریختن مواد غذایی سرریز شده می توان آن را خارج نمود و شستشو کرد. نشانگر آماده شدن مواد غذایی، نشان دهنده اتمام پخت مواد غذایی و آماده خوردن شدن یک غذای لذیذ می باشد. ورودی آب تعبیه شده در قسمت خارجی بخار پز برای پر کردن مخزن آب در هر زمان می باشد. سیستم ایمنی تمام شدن آب داغ و داغ شدن بیش از حد جهت پیشگری از وقوع اتفاق احتمالی است.

بخارپز با هواپز چه تفاوتی دارد؟
تفاوت بخار پز با هوا پز در این است که بخار پز غذا را با بخار آب می پزد که مخزن آن زیر دستگاه است و هواپز توسط یک هالوژن و یک فن که باعث می شود هوا داخل مخزن هواپز را گرم کرده و باعث پخت سریع غذا بشود

بخارپز ها در سایز های متتوع و ویژگی های مختلف در بازار خرید لوازم خانگی موجود می باشند. ولی یک بخارپز خوب پخارپزی است که طعم واقعی و ویتامین مواد غذایی را حفظ کند. علاوه بر حفظ طعم غذا و ویتامین، در سریع ترین زمان ممکن عملیات پخت را انجام می دهد.

بخارپز ها بدون دخالت مواد سرخ کردنی تمامی مواد غذایی مانند سبزیجات، گوشت؛ مرغ و ماهی را به طور کامل پخته و نه تنها ارزش مواد غذایی را حفظ می کنند، بلکه عملیات پخت را بسیار سریع انجام می دهند.

امکان اضافه کردن ادویه جات معطر در مخزن مخصوص از جمله ویژگی های آنها می باشد. اکثر بخارپز ها دارای تایمر دیجیتالی و یا مکانیکی می باشند. این بخارپز ها دارای کلاس بندی متفاوت هستند که هر یک از این دسته ها دارای ویژگی های منحصر به فرد خود می باشد.

ما را دنبال کنید
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://datees.ir/%d9%87%d9%85%d9%87-%da%86%db%8c%d8%b2-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a8%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d9%be%d8%b2/
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Instagram

محبوب کن - فیس نما


مطالب مرتبط

Copyright © 2015 Datees. All rights reserved