Logo
English
۰۱ شهریور ۱۳۹۶

طرز تهیه پلو مخلوط مکزیکی ، ساده و خوشمزه

دسته بندی : آشپزی / مطالب
پلو مخلوط مکزیکی

طرز تهیه پلو مخلوط مکزیکی ، ساده و خوشمزه

 

این پلوی مکزیکی ساده و خوشمزه بدون هیچ دردسری در عرض نیم ساعت آماده می‌شود.

پلو گوشت مخلوط مکزیکی برای کسانی که غذاهای برنجی دوست دارند و ترک آن برایشان سخت است تنوع ایجاد می‌کند.

در ضمن مقدار برنج در این غذا از پلوهای ایرانی خیلی کمتر است و گوشت و سبزیجات بیشتری دارد.

 

زمان آماده سازی۵ دقیقه
زمان پخت۲۵ دقیقه
برای۴ نفر

مواد لازم

برنج پخته ۴ پیمانه
گوشت چرخکرده ۶۰۰ گرم
روغن سرخکردنی ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
ذرت فریز شده ۱ پیمانه
لیموترش کوچک ۲ عدد
گشنیز یا جعفری تازه دلخواه

پلو مخلوط مکزیکی

طرز تهیه:

ابتدا فلفل دلمه ای و پیاز را به شکل نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

تابه عمیق بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید. سپس ۱ قاشق روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید داغ شود.

پیاز را داخل تابه بریزید و چند دقیقه تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند.

سپس گوشت چرخکرده و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را نیز اضافه کنید و مخلوط را تفت بدهید تا گوشت قهوه‌ای رنگ و فلفل دلمه‌ای نرم شود.

ذرت را اضافه کنید و یکی دو دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

در این مرحله برنج پخته شده را داخل تابه بریزید. دو سه قاشق آب به آن اضافه کنید و شعله را کمی بیشتر نمایید.

۴–۵ دقیقه دیگر حرارت بدهید و در این مدت هر از گاهی مخلوط را هم بزنید.

آب دو لیموترش را بگیرید و هسته‌هایش را جدا کنید. تابه را از روی شعله بردارید و آب لیمو را روی آن بریزید. پلو گوشت مخلوط را در ظرف‌های سرو تقسیم کنید و با کمی جعفری تازه تزیین نمایید.

 

نوش جان …


طرز تهیه انواع پلو مخلوط را اینجا بخوانید


گردآوری و تنظیم : تحریریه داتیس

ما را دنبال کنید
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://datees.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%be%d9%84%d9%88-%d9%85%d8%ae%d9%84%d9%88%d8%b7-%d9%85%da%a9%d8%b2%db%8c%da%a9%db%8c-%d8%8c-%d8%b3%d8%a7%d8%af%d9%87-%d9%88-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2/
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Instagram

محبوب کن - فیس نما


مطالب مرتبط

Copyright © 2015 Datees. All rights reserved