طرز تهیه پکاره بندری

طرز تهیه پکاره بندری :

 

مواد لازم:

سیب زمینی / ۴ عدد، متوسط
آرد گندم / ۲ پیمانه
تخم مرغ / ۴ عدد
تره و جعفری / ۲۰۰ گرم، پاک کرده و خرد شده
فلفل تند / یک عدد
تمبر هندی / یک بسته کوچک
زرد چوبه، نمک، فلفل و تخم گشنیز / به میزان لازم
روغن سرخ کردنی / به میزان لازم

طرز تهیه پکاره بندری

طرز تهیه:

سیب زمینی را با پوست بپزید، سپس پوست گرفته و رنده کنید. آرد گندم را در یک لیوان آب سرد حل کنید و مراقب باشید گلوله نشود. تخم مرغ ها را با آرد و آب مخلوط کرده و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سبزی ها را با سیب زمینی مخلوط کنید و بعد از زمان استراحت آرد و تخم مرغ، فلفل را نیز ریز خرد کنید. تمبرهندی را با یک لیوان آب ولرم مخلوط و صاف کنید. ۴تا ۵ قاشق سوپخوری از شیره تمبرهندی همراه با فلفل، تره جعفری، سیب زمینی، آرد، آب و تخم مرغ مخلوط کنید. زردچوبه، نمک، فلفل و تخم گشنیز را نیز اضافه کنید. از مواد با قاشق غذاخوری مقداری برداشته و در روغن فراوان سرخ کنید. با شیره ی تمبر هندی، کمی روغن، فلفل فراوان و نمک سس تمبر هندی درست کرده و بجوشانید و همراه با پاکوره ی سرخ شده سرو کنید.

نکته:

این دستور ۲۵۰ گرم کربوهیدرات، ۷۵ گرم پروتئین، ۷۰ گرم چربی و ۱۹۳۰ کیلوکالری انرژی دارد.

نکته:

پکاره همان پاکوره است که منشاء آن از غذاهای هندیست که در جنوب ایران جز غذاهای سنتی به شمار میرود.