Logo
English
۱۲ بهمن ۱۳۹۴

طرز تهیه سالاد اندونزی به دو روش

دسته بندی : آشپزی / مطالب

طرز تهیه سالاد اندونزی به دو روش 

سالاد اندونزی مناسب برای تمامی میهمانی هاست .

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
موردمصرف : پیش غذا
مناسب برای : جشن تولد

مواد لازم جهت تهیه سالاد اندونزی برای ۵ نفر :
کلم سفید کوچک ۱ عدد
هویج نیم کیلو گرم
کشمش ۱۰۰ گرم
گردو ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۱ قوطی کوچک
سرکه سفید ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سالاد اندونزی :
تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم.

نکته در تهیه سالاد اندونزی:
سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد .

images (13)

 

 

سالاد اندونزی روش دوم

کلم برگ قرمز خرد شده ۱ لیوان . کلم برگ سفید خرد شده ۲ لیوان . کالباس ۲۰۰ گرم
ذرت ۱/۲ لیوان . نخودفرنگی ۱ لیوان . هویج ۲ عدد . خیار شور ۴ عدد . سس مایونز مقدار لازم

طرز تهیه : کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج پخته رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.

سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید ، ظرف سالاد را ۲ -۳ ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

images (14)

نکته ها : میتوانید به جای کالباس از مرغ پخته یا تخم مرغ پخته هم استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی مناسب برای تمامی میهمانی هاست . سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد .

ما را دنبال کنید
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://datees.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%b3%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%af-%d8%a7%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d8%b2%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d8%af%d9%88-%d8%b1%d9%88%d8%b4/
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Instagram

محبوب کن - فیس نما


مطالب مرتبط

Copyright © 2015 Datees. All rights reserved