Logo
English
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵

روشهای خشک کردن توت سفید

دسته بندی : مطالب / نظافت و خانه داری
توت خشک

چندین روش برای خشک کردن میوه ها وجود دارد که معمولترین و ابتدایی ترین روش خشک کردن میوه با استفاده از آفتاب است.

یه پارچه را در جائی آفتابگیر قرار داده و توت ها را به مدت ۳ یا ۴ روز روی آن بگذارید تا خشک شوند .

مایکروویو،‏ یک روش سریع دیگری برای خشک کردن توت می باشد.

سیستم‌های خشک کردن مایکروویو،‏ زمان خشک کردن را بدون اینکه اثر منفی بر روی کیفیت محصول داشته باشند،‏ به طور قابل توجهی کاهش می‌دهند.

با استفاده ازماکروویو در عرض ۳ دقیقه میتوانید توت خشک تهیه نمایید.

راه دیگر استفاده از دستگاه میوه خشک کن است که سبب می شود آب میوه به صورت خیلی آرام، آهسته و با حرارت خیلی کم تبخیر شود.

اکثر این دستگاه های میوه خشک کن دارای المنت برقی در کف خود هستند که این المنتها به صورت مشبک می باشند و روی آنها هواکش قرار دارد.

بسته به نوع میوه و نوع دستگاه میوه خشک کن، ۲۴ ساعت وقت لازم است تا میوه ها به صورت کامل خشک شوند.(بهتره کمی آبلیمو به توت ها زد تا سیاه نشوند )


مطلب مرتبط : با خواص باور نکردنی توت خشک آشنا شوید


اگر در منزل میوه خشک کن ندارید، خشک کردن با فر نیز میتواند یکی از بهترین روشها برای این کار باشد زیرا شکر یا ماده افزودنی دیگری به آن نمی افزایید و تنها چندین ساعت زمان برای این کار نیاز دارید.

فایده انجام این کار در خانه آن است که روی نتیجه کار خود کنترل خواهید داشت و میوه ها را به هر اندازه و شکلی که مایل باشید، خشک می کنید.


سایر مطالب خانه داری را اینجا بخوانید


گردآوری و تنظیم: گروه داتیس

www.Datees.ir

ما را دنبال کنید
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://datees.ir/%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%ae%d8%b4%da%a9-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%aa%d9%88%d8%aa-%d8%b3%d9%81%db%8c%d8%af/
Twitter
Visit Us
LinkedIn
Instagram

محبوب کن - فیس نما


مطالب مرتبط

Copyright © 2015 Datees. All rights reserved